7 foto mirkļi • IR.lv

7 foto mirkļi

4
Aija Bley. Viktorija un Boriss (2014)
Ieva Puķe

Ko nepalaist garām festivālā Rīgas fotomēnesis? Iesaka festivāla direktore, māksliniece un kuratore Inga Brūvere

Tik daudz labas fotogrāfijas vienuviet Rīgā vēl nekad nav bijis! Jaunais festivāls Rīgas fotomēnesis maijā piedāvā bagātīgu izstāžu, starptautisku mākslinieku prezentāciju, pilsētvides projektu un citu aktivitāšu klāstu. Un piesaka sevi kā platformu Baltijas jūras fotogrāfu sadarbībai un tīklošanai. Festivāls ir iekļauts Rīga 2014 programmā

1. Izstāde Viewfinders. Laikmetīgā Baltijas un ziemeļvalstu fotogrāfija

Fotomēneša tematiskais centrs, izstāde, kurā piedalās 15 atzīti fotomākslinieki no Baltijas un ziemeļvalstīm, stāsta par sevis meklējumiem šodienas telpā – mijiedarbību starp privāto un publisko, lokālo un globālo, mentālo un fizisko. Dalībnieki: Larss Tunbjorks, Tobiass Feldts un Klāra Kelstrēma (Zviedrija), Sāra Bjarlanda (Somija), Ieva Epnere un Ivars Grāvlejs (Latvija), Marge Monko un Pauls Kuimets (Igaunija), Astrida Kruse Jensena un Joahims Fleinerts (Dānija), Marija Šovolda un Sāra Geratsa (Norvēģija), Pjeturs Tomsens (Islande), Mindaugs Ažušilis un Indre Šerpitite (Lietuva). 
8.maijs-5.jūnijs, Rīgas Mākslas telpa.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu