Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

8

Nedēļas  notikumi Latvijā

Vairāk nekā 300 Latvijas inteliģences pārstāvju parakstījuši atklātu vēstuli Valsts prezidentam Andrim Bērziņam un Saeimai, aicinot izvērtēt prezidenta spējas ieņemt turpmāk šo augsto amatu. Vēstule tapusi pēc Bērziņa apgalvojuma, ka joprojām ir spēkā 2010.gadā izteiktais ielūgums Krievijas prezidentam Putinam apcienot Latviju, tāpat vēstuli parakstījušie ir vīlušies prezidentā, jo Bērziņš nespēj formulēt savu viedokli ārpolitiskajā situācijā, kuras sekas vistiešākajā veidā skar Latviju.

Nacionālās apvienības deputāts Kārlis Krēsliņš nolicis deputāta mandātu, reaģējot uz dēla aizturēšanu saistībā ar tā dēvētajām legālajām narkotikām. Deputāts atstāj amatu tāpēc, ka apzinās — «mans deputāta amats var radīt aizdomas saistībā ar aizturētā dēla lietas objektīvu izmeklēšanu un ka notikušais pastarpināti met ēnu arī uz Nacionālo apvienību». 

No 2.aprīļa TV3 interaktīvā televīzija vairs nebūs pieejama Lattelecom klientiem. Citi kabeļoperatori, satelīttelevīzijas operatori un virszemes televīzijas operators piedāvās skatīties kanālu TV3. Līguma laušanas iemesls ir tas, ka Lattelecom nav piekritis maksāt TV3 prasīto atlīdzību par kanāla TV3 veidoto programmu, ko uzņēmums tālāk piegādā saviem abonentiem.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu