Domburs vadīs analītisku raidījumu LNT • IR.lv

Domburs vadīs analītisku raidījumu LNT

14
Jānis Domburs. Foto: Edijs Pālens, LETA

Tas būs iknedēļas raidījums, kurā skatītāji kopā ar Domburu varēs analizēt politiskos un ekonomiskos procesus

Telekompānijā LNT drīzumā sāks veidot jaunu raidījumu, kura vadītājs būs žurnālists Jānis Domburs, biznesa portālu “Nozare.lv” informēja mediju grupas “Modern Times Group” (MTG) sabiedrisko attiecību vadītāja Latvijā Marta Zandersone.

Viņa gan neatklāja topošā raidījuma formātu un saturu, bet atzina, ka tas būs iknedēļas raidījums, kurā “skatītāji kopā ar Domburu varēs analizēt politiskos, ekonomiskos un sociālos procesus nacionālā un arī starptautiskā līmenī”.

“Patlaban norit intensīvs darbs pie jaunā raidījuma. Plašāka informācija par tā veidotājiem vēl sekos,” sacīja Zandersone.

Savukārt Domburs, kurš savulaik Latvijas Televīzijas 1.kanālā vadīja populāro diskusiju raidījumu “Kas notiek Latvijā?”, atzinis, ka pēdējos pāris gados, kopš medijos aktīvi nav strādājis, viņš darbojās gan radošā, gan komerciālā jomā.

“Strādāju pie dokumentālā kino projekta, par kuru plašāka informācija drīzumā vēl sekos, biju neatkarīgs konsultants vairākās nozarēs gan valsts, gan nevalstiskajā sektorā. Bijis arī pietiekami daudz brīva laika pārdomām, lai izvērtētu dažādus procesus un arī mediju darbu Latvijā. Daudzi cilvēki teikuši, ka vēlas, lai atgriežos televīzijā, un šis LNT piedāvājums ir interesanta iespēja to īstenot jaunā raidījumā,” sacīja Domburs.

Savukārt MTG vadītāja Latvijā Baiba Zūzena norādīja, ka jaunais kopīgi veidotais projekts kļūšot par spēcīgu spēlētāju analītiski informatīvo raidījumu blokā un piesaistīs plašu skatītāju loku. “MTG šogad par trešdaļu palielina investīcijas vietēji ražotā saturā, un minētais projekts ir kārtējais finansiāli un saturiski apjomīgais solis,” sacīja Zūzena.

Jau ziņots, ka MTG Latvijā pieder telekanāli “TV3”, “3+”, “TV6”, LNT, TV5 un “Latvijas Mūzikas kanāls”.

 

Komentāri (14)

Kristīne 06.03.2014. 14.23

Cerīgi. Būs viens sakarīgs raidijums. Vakar Nagla izgāzās kā veca sēta. Nav brīnums, ka mums nav jaunu talantīgu žurnālistu, ja tādi kā Nagla var strādāt par pasniedzējiem Universitātē. Viņa varbūt Universitātes garderobē ne slikti varētu pasniegt studentiem mēteļus.

+9
-1
Atbildēt

1

Janka, Janic 06.03.2014. 15.43

Domburs nav muļķis , paziist dreebi , taapeec jau taadi meediju kontrolieri kaa lembe un paareejie zagļi piespieda šo pie stenderes , bet leetais gals ar viņš nav…taisniiba šodien ar ir cenaa…bet man patiik šii viira atgriešanaas ierindaa , lai veicas.

+6
0
Atbildēt

0

gundega_heiberga 07.03.2014. 00.53

Domburšovs jāskatās ar izsēgtu skaņu – tad tā lieta varētu iet. (Sena padomju recepte).

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu