Melbārža četrinieks olimpiskās spēles noslēdz ar sudraba medaļu • IR.lv

Melbārža četrinieks olimpiskās spēles noslēdz ar sudraba medaļu

28
Oskars Melbārdis. Foto: LOK

Latvijai šī ir ceturtā godalga Soču olimpiskajās spēlēs

Latvijas labākā bobsleja pilota Oskara Melbārža vadītais četrinieks svētdien Soču olimpiskās spēles noslēdza ar izcīnītu sudraba medaļu. Latvijai šī ir ceturtā godalga Soču olimpiskajās spēlēs, ziņo LETA.

Pirms izšķirošā ceturtā brauciena Melbārdis ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Arvi Vilkasti un Jāni Strengu bija otrajā pozīcijā, no līdera krieva Aleksandra Zubkova četrinieka atpaliekot par 0,17 sekundēm. Toties latvieši par 0,28 sekundēm bija labāki par amerikāņa Stīvena Holkomba pilotēto četrinieku, kas atradās trešajā pozīcijā.

Noslēdzošo braucienu ne pārāk sekmīgi veica Vankūveras olimpisko spēļu čempions četriniekiem Holkombs, bet Melbārdis to veica bez lielām kļūdām un saglabāja vietu pirms amerikāņa, kas tobrīd nodrošināja vismaz sudraba medaļu.’

Savukārt Zubkovs ceturto braucienu veica vājāk par latviešiem, taču summā saglabāja līdera godu, izcīnot jau otro zelta medaļu šajā Olimpiādē. Iepriekš viņš bija labākais arī divnieku sacensībās.

Melbārdis no Zubkova atpalika par deviņām sekundes simtdaļām.

Tikmēr otrs latviešu četrinieks ar pilotu Oskaru Ķibermani un stūmējiem Raivi Broku, Helviju Lūsi un Vairi Leibomu olimpiskās spēles noslēdza 14.vietā, no Zubkova atpaliekot par 2,38 sekundēm.

Ceturtajā vietā ierindojās Krievijas ekipāža ar pilotu Aleksandru Kasjanovu, kas no trijnieka atpalika par tikai par trim sekundes simtdaļām.

Pirmo sešinieku noslēdza Džons Džeksons no Lielbritānijas un vācietis Maksimiljans Arnts.

 

Komentāri (28)

dro 23.02.2014. 14.52

Es gan priecājos par mūsu sportistu panākumiem, toties neticu, ka Soču spēles spēs neitralizēt Putina šausmas par Ukrainas zaudējumu.

+19
0
Atbildēt

1

    piziks > dro 24.02.2014. 08.28

    Tieši aiz tām šausmām Putins atsaucis Krievijas vēstnieku uz konsultācijām un pārbaudīšanas vērtas ziņas par krievu armijas tehnikas kolonnām, kas kustas pa Ukrainas pierobežām.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

jmaklakovs 23.02.2014. 14.38

Malači mūsējie! Diemžēl nespēju šo prieku izbaudīt, Kremlis ir nogalinājis olimpiādi!

+17
-3
Atbildēt

3

    Sanšains > jmaklakovs 23.02.2014. 14.48

    nomale:

    Diemžēl nespēju šo prieku izbaudīt, Kremlis ir nogalinājis olimpiādi!

    =========================

    Vai neesat apsvēris iespēju vērsties Eiropas Cilvēktiesību tiesā? Nav taču paciešams, ka Kremlis nogalina Jūsu potenci un Jūs vairs nespējat. Tā ir diskriminācija!

    +6
    -7
    Atbildēt

    0

    Inese > jmaklakovs 23.02.2014. 14.43

    Tieši tā! Ikviens, kurš neboikotēja Soču spēles, lej ūdeni uz Kremļa diktatora Putina dzirnām!

    +4
    -5
    Atbildēt

    0

    Malda > jmaklakovs 23.02.2014. 19.09

    Ikviens, kurš neboikotēja Soču spēles, lej ūdeni uz Kremļa diktatora Putina dzirnām!

    =====================================

    Tad tu saki ka krievi uz nākamām ziemas olimpiskās spēlēm PYEONGCHANG 2018 nebrauks protestējot pret geju un liberāru piedalīšanos tajos?

    Vai atkal nav tā ka neiedzēri psihiatra zālītes un sāk jukt politika ar sportu?

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

Andris 23.02.2014. 16.08

Nevajadzētu izplatīt mākslīgi palaistas pīles par to, ka viņu it kā interesē sievietes. Tas ir tīrs fantoms, kas dzīvo tikai internetā, bez apstiprinājumiem no reālas dzīves. Man jau pašam vienalga, Putina personiska dzīve ir viņa darīšana, kā arī jebkuram cilvēkam, bet ja Kremļa troļļiem ir uzdots izplatīt dezinformāciju, mums nevajadzētu brīvprātīgi palīdzēt viņiem šajā darbā.

+10
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu