Kinoteātros sāks rādīt kustības "Ghetto Games" veidoto dokumentālo filmu • IR.lv

Kinoteātros sāks rādīt kustības “Ghetto Games” veidoto dokumentālo filmu

35
Publicitātes attēls

No sestdienas filmu demonstrēs 100 Latvijas kultūras namos un kinoteātros

Piektdien, 21.februārīplkst.19 ar seansu Rīgas kinoteātrī “Forum Cinemas” tiks sākta Latvijas ielu sporta un kultūras kustības “Ghetto Games” 2013.gadā veidotās dokumentālās filmas “Tas ir tikai sākums” demonstrēšana, raksta aģentūra LETA. Aptuveni 100 Latvijas novadu kultūras namos un kinoteātros tā būs skatāma no rītdienas, 22.februāra. 

Filma būs ne tikai par 2013.gada sezonas aizvadītajiem notikumiem, bet arī būs stāsts par to, ka katram cilvēkam ik rītu ir dotas divas izvēles iespējas: celties, sasniegt savus mērķus un padarīt pasauli labāku vai noslinkot un gulēt tālāk. “”Ghetto Games” kustība ir par kaislību, par motivāciju augt un attīstīties. Dzīvot ar saukli “Dzīvo dzīvu dzīvi!”. 

Kustības “Ghetto Games” mērķis ir palīdzēt jauniešiem pilnveidot sevi, sniedzot iespēju pozitīvā vidē sportot un lietderīgi pavadīt brīvo laiku, attīstīt talantus un iesaistīties brīvprātīgajā darbā. “Ghetto Games” piecu gadu laikā kļuvusi par jauniešu kustību, kas gadā rīko aptuveni 70 pasākumus dažādās sportiskās aktivitātēs, kurās iesaistās ap 50 000 dalībnieku un sekotāju. Šogad “Ghetto Family” sāka jauniešu programmas “Ghetto Alianse” izveidi, kuras gaitā tiks organizētas vairāk nekā 200 apmācības un sporta aktivitātes visā valstī.

Vairāk informācijas “Ghetto Games” mājas lapā

Komentāri (35)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu