Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

6
Robokops
Kristīne Simsone

 


oo
 Robokops / RoboCop. Lielākā daļa skatītāju noteikti uz filmu dosies nostalģijas vadīti, lai pārfilmējumu salīdzinātu ar 1987.gadā uzņemto tāda paša nosaukuma oriģinālu. Protams, «apdeiti» ir jūtami – 2014.gada Robokops dižojas ar spicākām tehnikas rotaļlietām un pēc pēdējo laiku standartiem ir padarīts glancētāks. Taču 80.gadu lente spēja iegult kinožanra vēsturē, turpretim jaunā līdzinās tūkstošiem citu un pavisam droši taps aizmirsta kā kārtējais mēģinājums nopelnīt uz vecu lauru rēķina. Kino no 14.februāra.

oo Bezgalīgā mīlestība / Endless Love. Jauneklīgs, ārkārtīgi naivs romantiskais pastāsts tīņiem un citiem «lielajiem bērniem» Valentīndienas «sezonā». Paredzamais sižets iztapīgi apmierina skatītāja vēlmes par stāsta attīstību vēlamajā virzienā, tāpēc derēs tiem, kas lūko pēc «nedomājamas» laika pavadīšanas. Citādi tā ir pārmērīgi dramatizēta, triviāla modernā pasaka. Kino no 14.februāra.

o Sātana atnākšana / Devil’s Due. Filma nevis biedē, bet drīzāk atbaida. Rodas iespaids, ka tās veidotāji ir salasījuši žanra «ejošākos» trendus un, cerot uz kādu brīnumu, tos samaisījuši šajā kokteilī. Vājš stāsts ar attālu iedvesmu no Polaņska leģendārās lentes Rozmarijas bērns švakā izpildījumā. Kino no 14.februāra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu