Lauris Reiniks sāk Ziemassvētku koncerttūri • IR.lv

Lauris Reiniks sāk Ziemassvētku koncerttūri

22
NULL

Pirmais koncerts – šovakar Jelgavā. Pēc tam uzstāšanās Valmierā, Rēzeknē, Ventspilī un Liepājā

Šovakar plkst.19 ar uzstāšanos Jelgavas kultūras centrā Ziemassvētku koncerttūri sāks mūziķis Lauris Reiniks, raksta aģentūra LETA.

Koncerttūres laikā mūziķis prezentēs DVD “Lauris Reiniks Ziemassvētkos”. Tajā būs redzams videoieraksts, kas tapis pērnajos Ziemassvētkos “Arēnā Rīga”, kur Reiniks ar draugiem sniedza svētku koncertu. Arī šogad koncertos skanēs pasaules un latviešu klasiskais Ziemassvētku repertuārs un paša Reinika dziesmas, taču priekšnesuma gaisotne būs intīmāka un mājīgāka. Tāpat iecerēti arī mazo dziedātāju priekšnesumi un svētku pārsteigumi. 

“Šī būs mana pirmā Ziemassvētku koncerttūre, tāpēc tā man ir īpaša. Parasti es tuvos cilvēkus Ziemassvētkos aicinu ciemos pie sevis, bet šoreiz pats braukšu pie cilvēkiem, kurus ikdienā nesatieku, bet novērtēju un cienu – pie maniem klausītājiem. Manās sajūtās Ziemassvētki ienāk tieši caur dziesmām, un ar tām arī esmu gatavs dalīties gaidāmajos svētku koncertos,” stāsta dziedātājs. 

Reinika uzstāšanās rīt, 13.decembrī, paredzēta Valmieras kultūras centrā, 15.decembrī – Latgales vēstniecībā “Gors”, Rēzeknē, 20.decembrī – teātra namā “Jūras vārti”, Ventspilī, bet koncerttūre noslēgsies 22.decembrī ar uzstāšanos Liepājas Olimpiskajā centrā. 

Biļetes cena Ls 5 -12. Biļetes nopērkamas www.bilesuparadize.lv

Komentāri (22)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu