Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

4
Kristīne Simsone

 


oooo
 Pārrautais aplis / The Broken Circle Breakdown. Smeldzīgā attiecību iziršanas anatomija noskaņas ziņā atgādina režisora Dereka Sienfrānsa 2010.gada lielisko filmu Blue Valentine, atšķirība vienīgi tā, ka šīs lentes sižets noris traģiska notikuma ēnā. Beļģu režisoram Fēliksam fon Grēningemam ir izdevies savu kinodarbu prasmīgi paglābt no sentimentāla raudamgabala likteņa un ietērpt skanīgās «blūgrāsa» melodijās. Bezmaksas seanss* Splendid Palace 5.decembrī plkst.18.30.

oooo Miele. Aktrises Valērijas Golino (Lietus vīrs, Frīda) režisētā filma ir viens no pēdējā laika saturīgākajiem un arī tolerantākajiem kinoviedokļiem par jutīgo eitanāzijas tēmu. Konstruktīvs un emocionāls pārspriedums par katra tiesībām «aiziet» ar cieņu, tāpat kā šo tiesību neadekvāta izmantošana. Lieliska aktrises Jasmīnas Trinkas spēle ideālistiskas eitanāzijas aktīvistes lomā. Bezmaksas seanss* Splendid Palace 6.decembrī plkst.18.30.

oooo Kon-Tiki. Krāšņs vēstījums par norvēģu pētnieka Tūra Heijerdāla 1947.gadā veikto 8000 km garo plosta ekspedīciju Klusajā okeānā. Jēdzīgs kinopiedzīvojums plašai auditorijai. Kinoteātrī KSuns no 6.decembra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu