Sprūdžs neizslēdz darba turpināšanu arī pēc 1.decembra • IR.lv

Sprūdžs neizslēdz darba turpināšanu arī pēc 1.decembra

22
Foto: Ieva Lūka, LETA

Uz jautājumu, vai tomēr nevēlas turpināt darbu ministra amatā pēc 1.decembra, Sprūdžs atbildējis, ka “viss ir iespējams”

Demisijas rakstu savlaicīgi iesniegušais vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (RP) šorīt intervijā LNT raidījumam “900 sekundes” neizslēdza, ka varētu turpināt ministra darbu arī pēc 1.decembra, vēsta LETA.

Kā ziņots, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V) 5.septembrī pieņēma Sprūdža demisiju, vienojoties, ka ministrs turpinās pildīt savus pienākumus līdz šī gada 1.decembrim. Reformu partijas Saeimas frakcija lēmusi respektēt Sprūdža lēmumu atkāpties no amata 1.decembrī.

Šorīt televīzijā Sprūdžs apstiprināja, ka viņa lēmums izvēlēties “atlikto demisionēšanu” kopumā ir bijis pareizs. Ministrs norādīja, ka attiecībā uz paveicamajiem darbiem, kurus viņš gribējis izdarīt līdz demisijai, galvenais bijis nākamā gada valsts budžeta pieņemšana, kas nu ir izdarīts.

Tomēr, vaicāts, vai ir atlicis vēl kāds nepaveikts darbs ministra amatā, Sprūdžs pieminēja deputātu skaita samazināšanu pašvaldībās, vietējo pašvaldību referenduma likumu un divus ar depozīta sistēmas ieviešanu dzēriena iepakojumam saistītus likumprojektus. Viņš atzina, ka laiks šo darbu paveikšanai atlicis ļoti maz, tāpēc gribētos, lai nākamais ministrs turpina iesākto.

Jautāts, vai pats tomēr nevēlas turpināt darbu ministra amatā pēc 1.decembra, Sprūdžs atbildēja, ka vispirms līdz tam ir jānodzīvo. “Viss ir iespējams. Pašlaik skaidrs, ka ir manas demisijas pieteikums, un ir premjera rīkojums.” Uz jautājumu, vai apsver iespēju ņemt atpakaļ savu demisijas pieteikumu, Sprūdžs konkrēti atturējās atbildēt.

Komentāri (22)

ligakalnina 08.11.2013. 10.08

Sprūdžs ir viens no sakarīgākajiem RP ministriem, viņa vienīgā nelaime, ka viņš neklanās un nebučo roku Lembergam.
Par ko viņš arī saņem melno PR un vēsu attieksmi no V un NA.

+13
-6
Atbildēt

3

    Vineta > ligakalnina 08.11.2013. 10.45

    dzeris49
    Sprūžs, kā alkatīgā savas tautas un valsts nodevēja, Puķina piesmietā zoo-preža tuvākais līdzskrējējs ir viens no pašiem nelietīgākiem kremļjaģām. Piedevām stulbs, nekaunīgs un neizglītots. Mēsls viņš ir nepelna zēlastības.
    http://www.pietiek.com/raksti/sprudzs_pern_turpinajis_apjomigi__optimizet_,_aiznemoties_iespaidigas_summas

    +4
    -11
    Atbildēt

    0

    Vineta > ligakalnina 08.11.2013. 21.11

    TT
    Sprudžs ir tāds kā vidējais+ pārstāvis, viens no mums, ar saviem trūkumiem un dotībām ,+/-.

    Jā nav no tiem labākajiem, maigi izsakoties. Kamēr sprūdži vada VARAM, tikmēr uz tai pakļautu nozaru attīstību nav ko cerēt. Tas pats Ekonomikas ministrijā. Ja tas murgs turpināsies arī nākamā Saeimā un Vienotība nenāks pie prāta, būs jāatsakās no likumpārkāpumu moratorija pret savu valsti. Kā tas iznāk, visādi kropļi var un vēl tiek no valdības atbalstīti, kāpēc es, nē?

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    guna_sniedzina > ligakalnina 08.11.2013. 19.38

    Pievienojos Dzerim!

    Sprudža lielākā problēma ir vājš atbalsts no RP biedru puses, un atbalsta trūkums, faktiski , sabotāža no Vienotības puses.

    Jā, mazā valstī sameklēt harizmatiskus valstsvīrus, un lai tie piedevām vēl būtu augsti kompetenti – uz to nav ko cerēt. Sprudžs ir tāds kā vidējais+ pārstāvis, viens no mums, ar saviem trūkumiem un dotībām ,+/-.
    Nevis gāja gludi , bet sausais atlikums ir gluži pozitīvs.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

Pauls Puķītis 09.11.2013. 12.57

Kā teiktu Mirttante: “Nu tā kā tāds…”

+1
-1
Atbildēt

1

    piziks > Pauls Puķītis 10.11.2013. 16.43

    Kāpēc “kā” tāds? Kā jau “tāds”, drīzāk.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Ojārs 08.11.2013. 14.20

Vai viņš savai mīļākajai turpina maksāt prēmijas no budžeta līdzekļiem?

+2
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu