Stendzenieka stilā • IR.lv

Stendzenieka stilā

74
NULL
Māris Bišofs

Komentāri (74)

austrisv 24.10.2013. 12.41

Te nu pierādās, ka tam kam daudz naudas nekad to āderi negribēs zaudēt, un tāpēc arī maksā un pasūta tādas reklāmas.
Jā, tieši tā, un izpārdot Latviju , lai bagātie kļūtu vēl bagātāki, tas patiešām ir īsti patriotiski to reklāmu pasūtītāju un atmaksātāju garā.
Muļķa ļautiņus jau vajag apkarināt ar makaroniem, jo tie jau laikam neko nesaprot. Tā viņi laikam domā un zombē uz nebēdu, bet man gribas teikt: ejiet vienu vietu tālāk un meklējiet muļķus citur.

+32
-5
Atbildēt

0

inta_s 24.10.2013. 12.17

Es nesaprotu vienu – kā var atklāti melot šajās reklāmās? Tā taču arī ir skatītāju maldināšana. Un ja reklāma maldina tad to aizliedz un vēl uzliek sodu.

Tieši dēļ NĪ burbuļa izveidošanas iestājās tik dziļa krīze, kā rezultātā cilvēki bija spiesti pamest šo valsti. Kā var maldināt ka vēl viena burbuļa veidošana tos atgriezīs? Un tie cipar ko ienes valsts budžetā nesakrit ar tiem ko reklamē – tā ir apzināta melošana.

+28
-3
Atbildēt

3

    ligakalnina > inta_s 25.10.2013. 12.01

    Econ – komentāri ir par to, ka, jebkurā gadījumā, NA epizodiskām populistiskām kampaņveida histērijām nav nekāda ticība.
    Un par banku stabilitāti jāatbild att. valsts kontrolējošām iestādēm, ja tās pret to NI biznesu neiebilst, tātad, jāsecina, ka tur viss normāli, vai arī mums tās iestādes un valdība vispār nesaprot, ko dara, un Merkele zina situāciju Latvijā labāk par mums pašiem?
    Tad priekš kam mums visas šīs iestādes, un ar ko tās nodarbojas?
    Par to, ka tiek atļautas tādas reklāmas, es arī brīnos.

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

    oktaavs > inta_s 24.10.2013. 19.45

    Maldina gandrīz visas. Resp. – nesaka visu patiesību.
    Ja aizliegs melīgās reklāmas, tad tās pazudīs vispār. No kā tad pārtiks atkarīgie mediji ? :(

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    kreëstliv > inta_s 25.10.2013. 09.04

    Latvijas likumi patiesi paredz, ka tādu reklāmu rādīt nedrīkst, attiecīgjiem dienestiem tas ir jānodrošina.

    Izskatās kā izcils piemērs failed state situācijai, kad daži uzpērk politiķus lietai (un pērk atklāti, sakot, ka var neskaitāmus miljonus maksāt), par ko vēlāk samaksās visi, un maksā jau tagad – ar paaugstinātu cenu par nekustamo īpašumu. Īstā jautrība iestāsies atkārtotas banku krīzes gadījumā, kuras ECB neglābs, bet liks to darīt Latvijas nodokļu maksātājiem, brīdī, kad pēkšņi gribēs no šiem īpašumiem tikt vaļā. Visām šīm bankām Latvija garantē maksimālo konta summu – 100 tūkst.eiro, tas nāk no budžeta, jo banku fonds to nekad nevarēs segt.

    Kopš kura laika populāra ir klišeja, ka Latvijas iedzīvotāji nevar atļauties dzīvot centrā un ka tas tā ir normāli, ka nevar. Mēs vēl arvien kalpu tauta vai vēl arvien feodālisma laikmetā?

    Lai kā tas arī nebūtu, Vācija un ECB šim rūpalam varētu uzlikt stop zīmi visai ātri. Vēlākais pēc ECB banku testa, kur konstatēts, ka dažai Latvijas bankai tas ir galvenais ienākums ar milzu riskiem. Merkele jau pateikusi, ka tālāka banku savienība notiks tikai tad, ja būs stingrāks mehānisms, kā kontrolēt dalībvalstu darbības, tajā skaitā šādas.

    @dzeris49
    Nav ko jaukt iekšā pieminekļus, te jautājums par uzturēšanās atļaujām. Savus komentārus paturiet brīdim, kad Merkele (pēc SPD aicinājuma) sāks likt Latvijai apturēt šo rūpalu nekavējoties, lai nodrošinātu banku savienības stabilitāti.

    +6
    -2
    Atbildēt

    0

lebronj2356 24.10.2013. 13.07

Prezim gan liekas, ka nekas te nav maināms, mauj tik vienā korī ar visiem ieinteresējamiem spekulantiem :

http://financenet.tvnet.lv/viedokli/483727-prezidentam_iebildumi_pret_uzturesanas_atlauju_ierobezosanu

Nez ko tad šie “uzlabos” sistēmā, varbūt jau tā zemo slieksi vēl mākslīgi pazeminās ?

+23
-2
Atbildēt

1

    Rinalds > lebronj2356 24.10.2013. 15.04

    Ko gan citu no prezidenta var gaidīt? Kā maizi ēd, tā dziesmu dzied!

    +15
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu