Apmācība par miljonu • IR.lv

Apmācība par miljonu

17
NULL
Ernests Kļaviņš

Komentāri (17)

Alda Skurstene 23.10.2013. 16.52

Manuprāt, viss ir vienkārši – ja IT kompānija ir radījusi produktu, kura lietošanai ir nepieciešamas speciālas prasmes, tad mērķis nav sasniegts. Labi izveidots portāls ir saprotams lietošanā jebkuram, kas prot apieties ar interneta pārlūku. Raugoties no šī viedokļa, VARAM var mierīgi atgūt iztērētos līdzekļus, ko samaksāja par portāla izveidi.

+3
0
Atbildēt

1

    inta_s > Alda Skurstene 23.10.2013. 22.50

    Nu manuprāt tas nebūt nav tā kā Jūs rakstāt. Parakstīts PNA nozīmē ka Piegādātājs piegādāja un Pasūtītājs saņēma – paldies par sadarbību! Visu gaišu!

    Šis jau ir cits pasūtījums.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

ligakalnina 23.10.2013. 07.54

Tipisks piemērs, kā Latijā tērē valsts naudu.
Klasisks legālās “valsts nozagšanas” un naudas “sazāģēšanas” mēģinājuma piemērs, dabiski, jebkur citur tādi būtu jāatlaiž uz vietas un jāsoda, nu bet Latvijā jau tā ir norma, un jāiet projām nevis šiem blēžiem, bet cilvēkam, kas to blēdību pārtrauca.
Skumji uz to visu noskatīties, valdības mainās, bet valstī, šinī ziņā, praktiski, nekas nemainās.

+5
-2
Atbildēt

1

    Ojārs > ligakalnina 23.10.2013. 22.53

    Tavējie no RP/SC atkal izgāzušies…

    0
    -2
    Atbildēt

    0

Juris Grišins 23.10.2013. 11.54

Pastāv pat liela iespēja, ka cena ir atbilstoša tehniskajām prasībām. Ja VRAA ir paprasījis veidot 101 testa vidi, uzstādīt e-pakalpojumus, savadīt testa datus atbilstoši apmācāmajām personām, tad nav brīnums, ka izmaksas tik lielas. Šajā situācijā rodas jautājums kādēļ VRAA ir pasūtījis veikt tik tehniski sarežģītas apmācības.

Ņemot vērā latvija.lv e-pakalpojumu “vienveidīgo dabu” apmācības vajadzībām pilnībā pietiktu ar interaktīviem klipiņiem. Btw pašvaldību pārstāvjiem un valsts amatpersonām ir jābūt pilnībā aprobežotiem, lai neprastos izmantot e-pakalpojumus, jo tur visur ir instrukcija instrukcijas galā (dļa osobo tupih)

Nekur nevaru atrast iepirkuma tehnisko specifikāciju, nez kāpēc šāda iepirkuma iekš http://www.vraa.gov.lv/lv/about/iepirkumi/ nav. Sarunu procedūra vai kas ?

+2
-1
Atbildēt

1

    Ansis > Juris Grišins 23.10.2013. 21.09

    Par šo gan piekrītu – iespejams, ka apmacību varētu beigt bez reālas apmācības vides, jo būtībā jau visa sāls ir informacijā par tiem elektroniskajiem pakalpojumiem, bet pati klikšķināšanās pa tiem e-pakalpojumiem ir vienkārša.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu