Царь-пушка • IR.lv

Царь-пушка

23
NULL
Māris Bišofs

Komentāri (23)

ligakalnina 17.10.2013. 09.41

Un Latvija, neatbalstot Lietuvu, ir “car tizlenis”, Igaunija, vismaz, pateica, ka netic tai krievu versijai, kāpēc tiek bloķēti Lietuvas produkti par to Viļņas notikumu interpretāciju pa PBK un Lietuvas reakciju pat nerunājot.
Ja tas, ka Dombrovskis pateica, ka viņš tur neredz politiskos iemeslus, ir taisnība, tad vai nu mūsu premjers ir idiots, vai nu absolūti bezprincipāls politiķis, tā darīt nedrīkst, tas nenāks par labu musu valstij, kurš tad nezina, kas ir Oniščeko, un kā tās lietas notiek Krievijā.
Es ar abām rokām par kompromisiem, utt, bet, ne tad, kad viens liels un stiprs huligāns, manā klātbūtnē, sit mazāku un vājāku cilvēku, manuprāt, katrs sevi cienošs cilvēks uzreiz dotos tam palīgā, nedomājot par sekām, ja viņš, protams, ir cilvēks, nevis divkājainā vertikāli staigājošā niecība bez kādas pašcieņas, kuram tas, ko Freids apzīmēja par “superego”, vispār iztrūkst.

+5
0
Atbildēt

0

oktaavs 18.10.2013. 11.13

“Puška” būs mūsu ienaidnieks līdz šīs pasaules galam. Viņi paši ne vienu reizi vien to ar savu rīcību ir apstiprinājuši. Detaļām nav nekādas nozīmes. Aizbāztais logs uz Eiropu viņiem ir kā dadzis pakaļā.
Ar to ir jarēķinās un jāstājās visās sakarīgajās organizācijās, kas spēs to “pušku” aizbāzt.

0
0
Atbildēt

0

kristrun 17.10.2013. 16.19

Te nemaz divu domu nevar būt – brālis ir jāaizstāv, pat, ja viņam nav taisnība. Bet jautājums Dzerim – ko darīt, ja dažreiz tas lielais un stiprais huligāns ir partneris iekš NATO?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu