Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

8

Nedēļas notikumi Latvijā

Nacionālā apvienība ietiepusies par termiņuzturēšanās atļaujām, tā šūpojot valdības koalīciju. Tomēr premjers Valdis Dombrovskis (Vienotība) ir cerīgs, ka situācija koalīcijā nostabilizēsies un izdosies rast kompromisu strīdīgajā jautājumā par darījumu skaitu ar nekustamo īpašumu. Ekonomikas ministrija piedāvā termiņuzturēšanās atļauju jautājumā noteikt 1000 darījumu kvotu, NA prasa par 300 mazāk.

TV3 un LNT no 2014.gada 1.janvāra tiks raidīti tikai maksas platformās. Šādu lēmumu pieņēmusi televīzijas kanālu vadība Modern Times Group (MTG). Konkurences padomes pērn viens no būtiskajiem LNT un TV3 apvienošanās nosacījumiem bija, ka abiem kanāliem ir jāpaliek bezmaksas apraidē, bet tas bija terminēts līdz šā gada 31.decembrim. Tādējādi MTG lēmums aiziet no bezmaksas apraides nepārkāpj šo nosacījumu.

Pašreizējais Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Godmanis saņēmis noraidījumu no Latvijas Zemnieku savienības (LZS), jo gribējis nākamgad būt šīs partijas kandidāts uz EP. Paša partija LPP/Lc jau ir likvidēta. ZZS ietilpstošā LSZ viņu atteikusies uzņemt partijā, jo valdē viedokļi dalījušies, bet, lemjot par pazīstama politiķa pievienošanos partijai, esot vajadzīgs vienbalsīgs atbalsts.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu