Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Dona Žuana kaislības
Kristīne Simsone

 

ooo Dona Žuana kaislības / Don Jon. Džozefs Gordons-Levits, iemēģinot roku režijā, ir uztapinājis komēdiju, kurā izkariķē visu iespējamo, sākot ar sevi. Košā satīra par puisi, kurš atkarīgs no pornogrāfijas, ir asprātīgs, apzinātu pārspīlējumu bagāts smejamgabals par dažādu kalibru virspusējībām un tehnoloģiju laikmetam tik raksturīgo nespēju izveidot cilvēcisku kontaktu. Vienkārša un nebūt ne slikta komēdija ar lielisku Skārletu Johansoni uzpumpētas, mūžam košļeni žļembājošas un vulgāras drostaliņas lomā. No 27.septembra.

oo Uz visu banku / Runner Runner. Glamūrs «ātrgaitas» trilleris par interneta azartspēļu noziedzīgajām pažobelēm, kas, izrādās, atrodas pastkartei līdzīgās Kostarikas ainavās. Šim kinogabalam par jauna naivuļa ielaišonos ar pusjukušu azartspēļu baronu (Bens Afleks) ir tradicionālā morāle: Holivudas varoņiem – šoreiz Džastina Timberleika izpildījumā – nebūs tīkot pēc nelikumīgi raustām bagātībām. Filma skatītāja uzmanību pārņem ar kņadu un košajiem atribūtiem, nevis saturu. No 27.septembra.

oo Ģimene / The Family. Kur tie laiki, kad Lika Besona vārds saistījās ar jaudīgiem kinodarbiem, kāds bija emocionālais trilleris Leons. Jaunā filma, tāpat kā citi viņa pēdējā laikā tapušie projekti (nesenais fiasko Nolaupītā 2 un Cietuma gals), vairāk atgādina žanra parodiju. Stāsts par izbijušu un nesavaldības brīžos vardarbīgu mafijas ģimenīti, kas atrodas «trimdas gaitās» Francijā, garlaiko ar savu gaužām prasto sižeta līniju. Komēdijas galvenā – smīdināšanas – «misija» paliek neizpildīta, un tur nelīdz pat Roberta de Niro un Mišelas Pfeiferes klātbūtne. No 27.septembra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu