Mūsu likumi • IR.lv

Mūsu likumi

29
NULL
Māris Bišofs

Komentāri (29)

inta_s 21.08.2013. 08.57

Lieta tāda ka tai rokai labā pusē vispār nevienā brīdī nevajadzēja parādīties un tad tie dziedātāji un spēlētāji iekšā ar savām akcijām atrastos reālos brīvā tirgus kapitālisma apstākļos un jau laicīgi būtu meklējuši investorus būtu spiesti apdomāt tēriņus utt. nevis paļauties ka atkal iejauksies tā roka kas pagrābsies no tautas nodokļus un iemetīs šiem zaglēniem.

+8
0
Atbildēt

2

    Signija Aizpuriete > inta_s 21.08.2013. 10.51

    ——–Viedoklis_lv Lieta tāda ka tai rokai labā pusē vispār nevienā brīdī nevajadzēja parādīties….
    ============================================================================
    Realitāte tāda, ka 1991.g.21.augustā atradās “gudrās galvas”, kas toreiz pastāvošo Kriminālkodeksu atcēla. …..un sākās “godmaņlaiki”, kuros piedzīvoto Latvijas “demokratizāciju” vairākums Latvijas iedzīvotāju vēl šobaltdien’ labi atceras. Ka tik Krustēvs zem tautas “mīlestības” sloga vēl daudz, daudz gadiņu izturētu!

    http://www.youtube.com/watch?v=4SlduSWlimI

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    inta_s > inta_s 21.08.2013. 11.00

    Kad kāds apzog dzīvokli un to pieķer tad liek cietumā, bet kad te apzog visu nāciju un vēl paaudzes, kas nav dzimušas – tad nekā.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

ligakalnina 21.08.2013. 08.55

Mūsu likumi aizsargā blēžus un valsts izzadzējus vēl no Grūtupa laikiem.
Bija cerība, ka, nākot pie varas “tiesiskuma koalīcijai”, kaut kas tiks mainīts lielākas atbildības un mazākas nesodamības virzienā.
Cerības absolūti nav attaisnojušās, nesodamība un bezatbildība izdevīga visām “augšām”, sevišķi birokrātijai, kas saaugusi ar “biznesu”, politķi mums ir absolūti impotenti, visiem izdevīgi vaimanāt – a ko mēs varam darīt, tādi mums likumi, nevis tos likumus mainīt.
Un kāpēc gan nē, “elektorāts” taču vienmēr samaksās kārtējo 100milj. un vairāk par kārtējo acīmredzamu blēdību un atklātu valsts izzagšanas ashēmu, kur, acīmredzami, iepīti gan īpašnieki, gan valsts pārstāvji ( ja, protams, valsts pārstāvjus neuzskatīt par idiootiem jau kā aksiomu), ko, tie, kam tas bija jāaptur, protams, obj. iemeslu dēļ, apturēt “nebija spējīgi”, jo “tādi mums likumi”.

+8
-3
Atbildēt

8

    mcgh > ligakalnina 21.08.2013. 09.52

    Bez tam jāņem vērā, ka “smagākā” elektorāta daļa ir pensionāri, ar kuriem tiek eleganti manipulēts ar dažnedažādo privilēģiju un atlaižu palīdzību. Pensionāri brauc par brīvu, bet strādājošajam kultūras, izglītības, medicīnas, sociālās jomas u.c. darbiniekam, saņemot “pašķidras” pensijas apjoma algu, par braucienu jāmaksā. Interesanti arī tas, ka šī elektorāta “piebarošana” notiek caur visdažādākajām kultūras u.c. iestādēm, pat aizejot līdz tādam absurdam, ka Rīgas Doma administrācija uz Senās mūzikas festivāla koncertu no pensionāriem prasīja tikai 5Ls, no citiem – 10Ls. Pensionārs jau īsti neiedziļināsies, kas to nosaka, koncertzāles administrācija, vai kas cits – viņam tā ir sasodīti laba valsts, un jābalso par “Vienotību”… Šīs atlaides visur un vienmēr jau sāk izskatīties pēc apzināti organizēta “karteļa” elektorāta sagatavošanai ar pilnu pārliecību, kas viss paliks, kā bijis, jo šis elektorāts neiedziļināsies visās krāoniecības shēmās un likumu niansēs. Uzņēmumu izkrāpšanas un valsts apkrāpšanas shēmas ju tikpat vecas kā jaunatgūtā “neatkarība” – tā 1996.gadā V.Komogorceva vadītā SIA “LAT-WEST-EAST” ar dazņedažādu valsts institūciju – sākos ar pažarniekiem un beidzot ar VID, pamanījās izdzīvot no vietas peldošo darbnīcu PD-648, 2000.gadā vācietis H.H.Bergs pamanījās “nospert” SIA “Omega-Rīga” un palikt valstij parādā 200000Ls (cik palika parādā ar SIA “Tectool”, kas bija tā pati Oega, tikai ar citu nosaukumu, nezinu), tāpat dīvains liktenis piemeklējis “Vulkānu”, kam bija tas pats administrators E.Ekarts, kas Omegai, tāpat “Līvānu Stikls” un vēl un vēl… Pensionāru elektorāts taču nobalsos un strādājošie – samaksās.

    +5
    -9
    Atbildēt

    0

    ineta_rr > ligakalnina 22.08.2013. 00.17

    Nē, „smagākā“ daļa ir nacionālīši abās frontes pusēs, jo tie vienmēr draudzīgi balso par savējiem, kuriem piedod visu – vieniem brāļošanos ar Ameriku, otriem brāļošanos ar Ventspili.

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    Signija Aizpuriete > ligakalnina 21.08.2013. 10.44

    ———dzeris49 Mūsu likumi aizsargā blēžus un valsts izzadzējus vēl no Grūtupa laikiem.
    ============================================================================
    “Lai cik nīgri daži vērtē Latvijas ikdienu tagad, LTF dibinātāji, ja 1988.gadā būtu gaišreģi, pēc gadsimta ceturkšņa pieceltos kājās un ilgstoši gavilētu par savu brīvo valsti.” Dainis Īvāns http://www.ir.lv/2012/10/9/bagataka-maizes-kumosa-del-ltf-nedibinaja

    Slava Godmanim, slava Grūtupam, slava visiem padomju sociālās sistēmas grāvējiem rausepiem, ozoliniem u.c. džīniem šārpiem no Lenglijas!

    Brisele, sargi 4.maija režīmu!

    http://www.youtube.com/watch?v=iBoZDhqnc5w

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    Eleonora Maisaka > ligakalnina 22.08.2013. 09.00

    ex-diena-lasitaji
    Aptaurētiem zatļerastiem SC ir “nacionālīši”, pārējiem tie ir fašistu mērgļi – neostaļinisti/rusisti.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    Edzs > ligakalnina 22.08.2013. 01.14

    Stella 09:52
    ludzu neapvainojies par parmetumiem, tavs teksts bija interesants, un, – atri rakstot katrs var parrakstities.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    dace_ampermane > ligakalnina 21.08.2013. 09.59

    stella atnāk un palaiž krievijas smaku :( kur tad ušakova pensionāru tramvaju piebarošana?

    +8
    -2
    Atbildēt

    0

    andris902 > ligakalnina 21.08.2013. 11.09

    …Stella….”Pensionārs jau īsti neiedziļināsies, kas to nosaka, koncertzāles administrācija, vai kas cits – viņam tā ir sasodīti laba valsts, un jābalso par “Vienotību”…”
    ——————————

    …ceru, Stella ir pārrakstījusies, piesaukdama Vienotību, nevis – neiedziļinājusies….citādi minētu, ka visas atlaides “dāvā” labākais Rīgas mērs Ušakovs, kā to uztver ne tikai pensionāri…. :)

    +7
    0
    Atbildēt

    0

    andris902 > ligakalnina 21.08.2013. 09.27

    …Dzeri….lai likumus labotu, mainītu, pieņemtu – vajadzīgs balsojums….Saeimas balsojums….vai aizmirsies kāds bija rezultāts tā saucamajā “pretLemberga” likuma pieņemšanā?….cik daudz pretinieku uzradās?…no malas izskatās tik vienkārši – labojam to, svītrojam šito, ierakstām šādi…un?…iet vaļā lielā tirgošanās….
    …”tiesiskuma koalīcija” ir butaforija, lai cik skumji nebūtu to apzināties….

    +8
    -1
    Atbildēt

    0

Janka, Janic 21.08.2013. 09.57

a kas visus gadus tureejis grožus tieslietu ministrijaa un saeimaa ??? oligarhi ar lembi priekšgalaa….

+7
-4
Atbildēt

3

    Eleonora Maisaka > Janka, Janic 21.08.2013. 11.03

    Ciniķis
    Čekas viķerans Ebenemezers minēja TM, tāpēc, ka tā ir NA pakļautībā. Varēja vēl KM pieminēt.

    +2
    -6
    Atbildēt

    0

    Signija Aizpuriete > Janka, Janic 21.08.2013. 10.54

    ——-
    “1991.gada 21.augustam mūsu vēsturē ir politiski liela nozīme. Tomēr jāatceras arī zināms paradokss – šis datums ir gan pagrieziena punkts, gan vienlaikus tas neiezīmē neko principiāli jaunu. Tas ir pagrieziena punkts mūsu 50 gadus ilgajā cīņā pret okupācijas varu un lūzuma punkts mūsu neatkarības atgūšanā. Taču šis datums, kuram šogad atzīmējam divdesmito gadadienu, neienesa neko jaunu mūsu pārliecībā par mūsu vietu pasaulē, kā arī vērtībām un kultūru, kurai piederam. 21.augusts nozīmē galēju atgriešanos Rietumos, no kuriem bijām varmācīgi atšķirti.”
    http://www.21augusts.lv/par-21-augustu
    ============================================================================

    Uz priekšu, uz pilnīgu saplūšanu ar ES kodolu!

    http://www.youtube.com/watch?v=D9CoidAsCdU

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    kristaps_drone > Janka, Janic 21.08.2013. 10.55

    Un kāds te sakars ar Tieslietu ministriju? Varbūt te tomēr ir sakars ar Finanšu un Ekonomikas ministriju? Un kas visus šos gadus turējis Finanšu un Ekonomikas ministriju?

    +5
    -5
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu