Slepenības paraugstunda • IR.lv

Slepenības paraugstunda

4
Reportieri pie Sv.Marijas slimnīcas Londonā.

Lai gan simtiem mediju nedēļām dežūrēja pie klīnikas Londonā, gaidot nākamā britu karaļa piedzimšanu, topošo vecāku ierašanos rīta agrumā pamanīja tikai viens – un pārāk lēnīgs – fotogrāfs

Šī diena beidzās tikpat negaidīti kā sākusies. Pasvieduši pasaules medijiem ziņu, ka neilgi pēc pulksten 5.30 no rīta ieradušies Svētās Marijas klīnikā, Kembridžas hercogs un hercogiene sava pirmdzimtā nākšanu pasaulē noturēja noslēpumā vairāk nekā četras stundas, pirms lielo jaunumu izziņoja e-pasta vēstulē pirmdien pusdeviņos vakarā.

Žurnālisti nedēļām bija dirnējuši pie Svētās Marijas klīnikas Londonā, cerībā pirmie paziņot par karaliskā pāra ierašanos. Taču agrā pirmdienas rītā hercoga un hercogienes atbraukšanu pamanīja tikai viens cilvēks – ārštata fotogrāfs Jesals Paršotams. Bet, kamēr viņš saprata, kas notiek un uz kuru ieeju pāris dosies, viņi jau bija iegājuši pa durvīm.

Bildes nav, bet fotogrāfa vienīgā mierinājuma balva ir atzinība par to, ka viņš pirmais Twitter pulksten 5.55 no rīta pavēstīja: «Keita Midltone ir ieradusies slimnīcā.»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu