Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Vilknadzis
Kristīne Simsone

 

ooo Vilknadzis / The Wolverine.Režisora un žanru hameleona Džeimsa Mengolda veidotais (Džonija Keša biogrāfiskā drāma Sirds robeža) X-cilvēku sērijas sestais turpinājums ir neordināra parādība supervaroņu grāvējos. Vilknadzī ir neraksturīgi daudz drāmas, un spraiga sižeta ainas ir nobīdītas teju otrajā plānā – šis risinājums var garlaikot tos, kas gaida tīrasiņu action. Atskaitot jancīgo finālu un dažas groteskas ainiņas, filma no saturīguma trūkuma necieš. Hjū Džekmens, kā allaž, ir lielisks – šoreiz eksistenciālu jautājumu plosīta, skarba vientuļnieka lomā. Kino no 26.jūlija.

oo Ar ko pārgulēt / The To Do List. Tīņu auditorijai mērķēta komēdija ar romantikas piešprici, kas jestri un brīžam pajēli apspēlē kādas seksuāli norūpējušās padsmitnieces piedzīvojumus. Šis izklaides produkts lūko savu skatītāju sasmīdināt ar situāciju komēdijas izgājieniem – inteliģences pazīmes gaidīt nav vērts. Kino no 26.jūlija.

Tīrīšana / The Purge. Klišejiska šausmene ar lielām ambīcijām tirzāt sociālas tēmas, taču ar katru mēģinājumu iebrauc arvien dziļākās auzās. Stāsts par netālas nākotnes šķietami idillisko ASV sabiedrību, kura reizi gadā ļaujas visdzīvnieciskākajiem instinktiem, savā absurdumā ir pilnīgi nebaudāms. Grūti saprast, kā šajā filmā ir iemaldījies aktieris Ītens Houkss. No 26.jūlija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu