Ušakovs atkal ievēlēts par Saskaņas centra valdes priekšsēdētāju • IR.lv

Ušakovs atkal ievēlēts par Saskaņas centra valdes priekšsēdētāju

13
Nils Ušakovs. Foto: Ieva Lūka, LETA

Ušakovs partiju apvienību vada jau kopš 2005.gada

Politisko partiju apvienības “Saskaņas centrs” (SC) konferencē ievēlēta apvienības valde un valdes priekšsēdētājs, aģentūru LETA informēja SC.

Par SC līderi vienbalsīgi ievēlēts Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs. Viņš ir politiskās apvienības valdes priekšsēdētājs kopš 2005.gada.

Par SC valdes locekļiem ievēlēti – Sociāldemokrātiskās partijas “Saskaņa” priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs un Latvijas Sociālistiskās partijas priekšsēdētājs Alfrēds Rubiks.

Kā sacīja Urbanovičs, šajā konferencē tika pārvēlēta apvienības vadība un veiktas izmaiņas tās statūtos, bet nekādi politiskie lēmumi netika pieņemti. Viņš skaidroja, ka būtiski politiskie jautājumi sākumā jāizdiskutē partiju kongresos, kas paredzēti rudenī. Piemēram, sociāldemokrātiskās partijas “Saskaņa” kongress notiks 9.novembrī.

Urbanovičs skaidroja, ka pēc noteiktā termiņa bija nepieciešams lemt par apvienības vadību, tāpēc arī notika SC konference.

Politisko partiju apvienību “Saskaņas centrs” veido divas partijas – Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa” un Latvijas Sociālistiskā partija.

 

Komentāri (13)

austrisv 05.07.2013. 17.39

Kāds necerēts pārsteigums!

+6
0
Atbildēt

0

buchamona 05.07.2013. 21.26

Par SC līderi vienbalsīgi ievēlēts Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs. Viņš ir politiskās apvienības valdes priekšsēdētājs kopš 2005.gada…. +++ un tas būtu jāatceras brīžos, kad SC sarīko kārtējo provokāciju pret mūsu valsti, sarīko kārtējo uzbrukumu latviešu tautas pamatvērtībām.

Nils demokrāts, brīvdomātājs. Nila gaišais tēls uz tusonīgā SC fona… :) Tā ir loma, kuru latviešu auditorijai Ušakovs izspēlē ar “vēderrunātājam” piemītošu meistarību – runāt divās balsīs, divās toņķārtās – kā vajag, publiski pat nonākot pretrunā ar sevi un tad risinot dialogus pašam ar sevi :))

+6
0
Atbildēt

0

kreëstliv 05.07.2013. 22.03

Kam tas interesē?

Kādēļ IR nav publicēts bijušā Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra Ābeles paziņojums par korupciju OIK? OIK radīs tādus bankrotus, ka maz neliksies. Ābele darbu ministrijā atstājis pagājušomēnes.

+1
0
Atbildēt

1

    Inese > kreëstliv 06.07.2013. 15.47

    Raugi, fiška ir tāda, ka IRsieši zombē publiku ar ziņām par krieviem, Krieviju un SC. Citas tēmas, jo sevišķi ja tās skar prettautisko Dombrovska režīmu, IRsiešiem šķiet totāli mazsvarīgas.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu