KNAB izkratījis RD Mājokļu departamenta direktora kabinetu • IR.lv

KNAB izkratījis RD Mājokļu departamenta direktora kabinetu

22
Nesenā pagātne - Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta direktors Anatolijs Aļeksejenko vēl kopā ar Dzīvokļu pārvaldes priekšnieci Āriju Stabiņu. Foto: Diāna Lozko, LETA

Aleksejenko atsakās no komentēt situāciju

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) ceturtdien veicis kratīšanu Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta direktora Anatolija Aļeksejenko kabinetā, ziņoja Latvijas Televīzija.

Kā vēsta portāls lsm.lv, izmeklētāji Aļeksejenko kabinetā saimniekojuši aptuveni trīs stundas. Kratīšana kabinetā notikusi no pulksten desmitiem rītā līdz agrai pēcpusdienai, un tās laikā operatīvie darbinieki izņēmuši vairākus saiņus ar iespējamajiem pierādījumiem.

Pats Anatolijs Aļeksejenko savu kabinetu pametis ap pulksten vieniem kopā ar izmeklētāju. Komentārus LTV viņš pagaidām sniegt atteicies. Arī KNAB pārstāve Inta Šaboha LTV norādīja, ka šo konkrēto procesuālo darbību nekomentēs. Birojs neatklāja arī to, vai kratīšana veikta kāda izmeklēšanā jau esoša vai arī nupat ierosināta kriminālprocesa ietvaros.

KNAB arī pērn viesojās Mājokļu un vides departamentā. Toreiz KNAB aizturēja Rīgas domes Dzīvokļu pārvaldes priekšnieci Āriju Stabiņu, kura nesen pēc kriminālvajāšanas sākšanas no tiesībsargājošo iestāžu redzesloka ir pazudusi.

Aļeksejenko, kurš šogad Rīgas domē tika ievēlēts no SC/GKR saraksta, bija vies no tiem, kuri nolika mandātus, lai varētu saglabāt amatus pilsētas izpildvarā.

 

Komentāri (22)

austrisv 27.06.2013. 19.49

KNAB malači un tā riktīgi pakratīt to RD blēžu varzu arī ar uzsākto trolejbusus iepirkšanu. Ar Daimlera lietu vēl par maz, RD, jo nāk jau jauni ausainīši, kuri arī grib būt miljonāri.

+18
0
Atbildēt

0

ltvpanorama 27.06.2013. 19.48

A Ja nu Stabiņa nemaz tā nav pazudusi un sniegusi liecības kā rezultātā…
fantazēt jau var visādi..Katrā gadienā Ausainim šo būs grūti novelt uz priekšvēlēšanu cīņu…

+16
0
Atbildēt

0

peerku 27.06.2013. 20.01

Stabiņai visticamāk bija jāpazūd, lai nevarētu pavilkt diedziņu uz īstajiem organizatoriem. Kāds viņai palīdzējis nozust, iegūt jaunu identitāti, jo šaubos, vai kundzei bija personīgi paziņas kriminālaprindās, ja neskaita tos no Domes 20% bandas.

+14
0
Atbildēt

4

    Inese > peerku 27.06.2013. 20.05

    Tas, ka Stabiņa pazuda ar Vienotības ziņu, man liekas pašsaprotams ;)

    +1
    -14
    Atbildēt

    0

    Inese > peerku 27.06.2013. 20.49

    Patiešām? A ko tu man čuksti, nevis Jutai Potapovai? ;)

    +3
    -8
    Atbildēt

    0

    esmeralda_se > peerku 27.06.2013. 20.34

    Tieši tā, Vienotība!

    Es tev pačukstēšu vēl vienu interesantu ziņu – jaunos otkata troļļukus arī patiesībā organizē opozīcijā sēdošais Vienotības Pulks, lai finasētu nākamgada saeimas vēlēšanu kampaņu :)

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

    esmeralda_se > peerku 27.06.2013. 21.35

    Nu tak elementāri – viņa jau arī Vienotības pavadā, jūs ar SC tak vienīgie taisnības aizstāvji :D

    +10
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu