Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

5
Paģiras 3
Kristīne Simsone

 

oo Paģiras 3 / The Hangover Part III. Lai man piedod Paģiru triloģijas fani, kuri filmu dosies skatīties neatkarīgi no tā, cik īgnas ir kritiķu recenzijas, taču šķiet, ka režisors Tods Filipss varēja apstāties jau pēc pirmās lentes. Paģiru trešajā daļā itin viss liecina par kāri nopelnīt, investējot filmas saturā pēc iespējas minimālākus līdzekļus. Lentes sižets par pazīstamās trijotnes peripetijām ar aziātisko bandītu šķiet tukšs, izstiepts un smieklīgs tikai retos brīžos. Vārdu sakot, Paģiras ir piemeklējis klasisks Holivudas veiksmīgo izklaides produktu turpinājumu liktenis. No 31.maija.

ooo Apslēptās karaļvalsts sargi / Epic. Lai gan šī multene ir veidota pēc tām pašām receptēm kā lērums citu Holivudas animāciju, pateicoties savai krāsainajai vizuālajai pasaulei, kur mīt miniatūri, dabu sargājoši kareivji un runājoši gliemeži, tā ir pietiekami izklaidējoša, lai noturētu bērnu nedalītu uzmanību. No 31.maija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu