Iznēsāts stils • IR.lv

Iznēsāts stils

3

Instrumentu jaunais albums Procrastination – mūzika, kas krīt uz nerviem, ja to klausās pavirši

Rakstot šo atsauksmi, uzdevu sev jautājumu, kas mani nodarbina arī ikdienā: kā radīt pievienoto vērtību? Iespējams, recenzijas jēga ir palīdzēt lasītājam gūt atbildi uz jautājumu – vai ir vērts? Vai iet uz koncertu vai filmu, vai lasīt grāmatu, vai dāvināt ierakstu? Par grupas Instrumenti jaunizlaisto albumu Procrastination mana īsā atbilde – ir. Ir vērts.

Nevilcinieties, nevajag prokrastinēt – klausieties, pērciet, dodiet klausīties kolēģiem un draugiem, vediet uz ārzemēm un novembrī apmeklējiet koncertus. Pat ja Instrumenti nav gluži jūsu gaumē. Nekas, ka jums, iespējams, labāk patika Cosmos stils un Instrumentu pirmie singli. Par vienu varat būt droši – Procrastination ir pasaules līmenis. Tas, ko Instrumenti dara, ir krauji.

Nereti esmu aizdomājies – vai mūzikas radīšanā ir iespējams nākt klajā ar ko jaunu? Jo reizēm pārņem sajūta, ka viss taču jau ir bijis. Latvijas mūzikas lauks ar tā robežām un augstienēm skaidri iezīmēts.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu