Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Esmu uzbudināts
Kristīne Simsone

 

oooc Esmu uzbudināts / Los Amantes Pasajeros. Arī ģēnijam vajag pauzi, nosprieda Pedro Almodovars un pēc dramatiskā trillera Āda, kurā es dzīvoju un emocionāli smagās attiecību drāmas Zaudētie apskāvieni nolēma radīt vieglu, satīrisku komēdiju par izmisušiem ļautiņiem aviokatastrofas draudu priekšā. Izaicinoši latviskota kā Esmu uzbudināts, Almodovara kinolente saglabā spāņu režisora vizuālo rokrakstu un uzticību paša regulāri filmētajiem aktieriem Havjeru Kamaru, Lolu Duenjasu un sīkās pāra lomiņās arī Penelopi Krusu un Antonio Banderasu. Taču «galvenajā lomā» ir seksualitāte un viss ar to saistītais. Vai smieklīgi un asprātīgi – spriediet paši. Kino no 24.maija.

oo Salemas pavēlnieki / Lords of Salem. Mūziķa un dažiem arī kulta režisora Roba Zombija jaunākais garadarbs ir klasisks, intensīvs ASV šausmu kino. Nekā unikāla. Filmas galvenā intriga kādu laiku saistoši grozās ap reālām šausmām un galvenās varones iespējamo trakumu, taču finišē pārsātinātā atrisinājumā ar neveiklām un attālām atsaucēm uz Romāna Polaņska ģeniālo filmu Rozmarijas bērns. Kino no 24.maija.

ooo Ātrs un bez žēlastības 6 / Fast And Furious 6. Ja publika no Ātrs un bez žēlastības sērijas gaidītu saturiski bagātu sižetu, visticamāk, sestais turpinājums dienasgaismu neieraudzītu. Šajā izklaides gabalā, šķiet, ir viss, ko no tā var gribēt – spoži auto kaskadieru un specefektu mākonī, jestrs sižets un hēdonistiski galvenie varoņi «superstāru» veidolos. Par laimi, ir arī kripatiņa pašironijas. Kino no 24.maija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu