LTV1 bezmaksas politisko aģitāciju izmantos 20 partijas • IR.lv

LTV1 bezmaksas politisko aģitāciju izmantos 20 partijas

31
LTV bezmaksas politiskās aģitācijas logo.

Aģitācijas raidlaika izloze notiks tiešraidē 3.maijā

Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām, LTV1 maijā pārraidīs deputātu kandidātu bezmaksas priekšvēlēšanu aģitāciju, informē LTV1 kanāla direkcijas satura redaktore Sarmīte Plūme.

LTV1 bezmaksas raidlaiks – četras reizes pa piecām minūtēm – pienākas 20 politiskajām partijām un partiju apvienībām.

Politiskajām partijām un partiju apvienībām bezmaksas raidlaiku ir iespēja izmantot, ja attiecīgais saraksts iesniegts Rīgas domes vēlēšanām vai kopumā vismaz piecu pilsētu vai novada domju vēlēšanām. Raidlaiks piešķirts saskaņā ar „Priekšvēlēšanu aģitācijas likumu” un Centrālās vēlēšanu komisijas sniegtajiem datiem.

Bezmaksas priekšvēlēšanu aģitācijas raidlaika izloze notiks tiešraidē LTV 1.kanālā 3.maijā pulksten 17.25. Savukārt darbdienās no 7.maija līdz 30.maijam pulksten 17.25 vai 17.30 atkarībā no sarakstu skaita ir plānots pārraidīt bezmaksas priekšvēlēšanu aģitāciju. Katram sarakstam tiks dota iespēja savu raidlaiku izlozēt katrā no četrām nedēļām, kas būs atlikušas līdz vēlēšanu dienai 1.jūnijā.

 

Komentāri (31)

janazakovica 27.04.2013. 17.21

vardi politika-agitacija saistibaa ar vadu partijas ir pilnigi apsaubams..tuksa muldesana jaa..ludzu jebkura laikaa un vietaa

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu