Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

6
Krūdi

 

ooo Krūdi / The Croods. Jestra Holivudas kalibra animācija, kuras stāsta viducī ir paaudžu konflikts no aizvēsturiskiem laikiem, kas gluži labi attiecināms arī uz mūsdienām – sēdēt alā un baidīties no itin visa vai tomēr atklāt jaunas lietas. Berlīnes kinofestivālā pirmizrādītā filma patiks gados jaunajai mērķauditorijai – stāsts ir dzīvelīgs ar lērumu kustīgu detaļu, kas spēj noturēt uzmanību. Atšķirībā no citām līdziniecēm Krūdi ir mazāk piesārņota ar popkultūras drazveida atsaucēm. Kino no 22.marta.

ooo Džeks milžu bende / Jack the Giant Slayer. Vēl viena bērnu pasaka, kuras ekrāna versija ir pārtapusi specefektu un datorgrafikas pieblīvētā, episkā piedzīvojumu gabalā. Jandāliņš, protams, pamatīgs – burvju pupa, kas ved uz milžu zemi, kur mīt atbaidoši, slienaini cilvēkēdājmilzeņi, un pa vidu visam – ir jāglābj ne tikai princese, bet arī visa pasaule. Izklaidēs sintētisku attēlu un pārspīlējumu cienītājus, kam nav iebildumu pret stāsta substances trūkumu. Kino no 22.marta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu