RP Rīgas domē sadarbosies ar tiem, kuri ļaus īstenot programmu • IR.lv

RP Rīgas domē sadarbosies ar tiem, kuri ļaus īstenot programmu

71
Reformu partijas logo. Foto: Edijs Pālens, LETA

 

Reformu partija (RP) nākamajā Rīgas domē strādās kopā ar tiem politiskajiem spēkiem, kuri dos iespēju īstenot partijas priekšvēlēšanu programmu maksimālā savienojumā ar tās vērtībām, partijas programmu un piedāvātajiem risinājumiem. Tā intervijā aģentūrai LETA teica Saeimas Reformu partijas (RP) frakcijas priekšsēdētājs Vjačeslavs Dombrovskis.

RP mēģināšot formulēt “saprātīgu piedāvājumu tiem rīdziniekiem, kurus neapmierina, no vienas puses, Saskaņas centra klajais populisms, bet no otras puses, Nacionālās apvienības “Visu Latvijai”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK un pēdējā laikā arī “Vienotības” klajais nacionālisms”.

RP piedāvāšot konkrētus to problēmu risinājumus, kuri ir svarīgi rīdziniekiem – par sabiedrisko transportu, bērnudārziem, komunālajiem maksājumiem, mājokļu siltināšanu, pastāstīja Dombrovskis.

“Un viens no RP pamatprincipiem ir nedalīt cilvēkus latviešos un krievos, savējos un svešos. Mums visi cilvēki ir savējie,” uzsvēra Dombrovskis.

Kā zināms, RP Rīgas mēra amata kandidāte ir Inga Antāne, kura nav noliegusi sadarbību ar „Vienotību” un Nacionālo apvienību.

 

Komentāri (71)

buchamona 04.02.2013. 09.15

“Un viens no RP pamatprincipiem ir nedalīt cilvēkus latviešos un krievos, savējos un svešos. Mums visi cilvēki ir savējie,” uzsvēra Dombrovskis. +++ interesanti, kas RP programmā ir tik graujošs un atšķirīgs, ka tai ir vajadzīgi īpaši radīti apstākļi, lai to īstenotu?

Par to dalīšanu krievos un latviešos – piegriezies jau lasīt šādus lozungus. Man nekas nav pret krievu, kurš atzīst LR okupācijas faktu,kurš atzīst latviešu valodu, kā vienīgo valsts valodu Latvijā, ir par LR integrēšanos ES, NATO un par eiro ieviešanu Latvijā. Man nav nekas kopīgs ar latvieti, ar kuru nevaru atrast kopīgu valodu augšminētajos jautājumos.

+23
-1
Atbildēt

3

    dace_roze_lmt_lv > buchamona 04.02.2013. 11.31

    “Man nekas nav pret krievu, kurš atzīst LR okupācijas faktu,kurš atzīst latviešu valodu, kā vienīgo valsts valodu Latvijā”

    – Bet tādu krievu prakstiski nav, ko arī parādīja referendums par krievu valodu, kurā parakstījās praktiski visi Latvijas nelatvieši. Zinot to, jums būtu jāaizmirst šie jautājumi, par okupāciju, par latviešu valodu. To jums Vjač. Dombrovskis arī ir pateicis. Bet jūs neesot gudri to nesaprotat.

    Šādā gadījumā jūsu tolerances pavairošanai jūsu iecienītākais video:

    http://www.youtube.com/watch?v=aWq1JBCisdA

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Sandris Maziks > buchamona 04.02.2013. 12.09

    super_e-y-e
    “referendums par krievu valodu, kurā parakstījās praktiski visi Latvijas nelatvieši.”

    Nelatvietis vēl nenozīmē morāli galēji sapuvušu organismu, cilvēces mieles, krievu.
    Kas attiecas uz bizantijas sataniskās ideoloģijas pavadošo sērgu, pederastiju, tā pārņēmusi krievu eliti, garīdzniecību un armiju tik tālu, ka jūsējo var droši saukt izcilā rusologa Meļņikofa vārdiem par “pederastu” nāciju. Palasi šad tad http://ipvnews.org/ vai ieskaties http://bl-antidot.info/tag/pedofiliya-v-rpts-mp

    +1
    0
    Atbildēt

    0

Sanšains 04.02.2013. 09.46

Nez, vai daudzu letiņu iecienītais “Slava” joprojām ir Ušakova “labākais draugs”?

(Ušakovs: “Zinu arī, ka mans labākais draugs Vjačeslavs Dombrovskis raksta ZRP ekonomikas programmu.” 03.08.2011 http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=323028:lpar-vsturi-vajadzs-runt-bet-vlkr&catid=95&Itemid=439)

Ja tā – vai tad nu viens “labākais draugs” otram neatļaus mazliet papildīt programmu? Ja tik būtu izdevība. Saeimā šiem diemžēl šoreiz neizdevās.

+12
-2
Atbildēt

0

ltvpanorama 04.02.2013. 10.51

visticamāk RP Rīgas domē nesadarbosies ne ar vienu, jo vienkārši tur nemaz netiks, dēļ vadības divkosības un nenoteiktības

+10
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu