Jaunā 2013.gada sagaidīšana 11.novembra krastmalā • IR.lv

Jaunā 2013.gada sagaidīšana 11.novembra krastmalā

21
Jaungada sagaidītāji. Foto: Andrejs Strokins, F64

Vēl sociālajos tīklos var nosūtīt savu novēlējumu Rīgai Jaunā gadā

Jauno – 2013.gadu – rīdzinieki un pilsētas viesi 31. decembrī varēs sagaidīt svinībās Daugavmalā, inform Rīgas dome. Turklāt līdz šodienas, 29.decembra, vakaram plkst. 18 ikviens sociālajos tīklos var nosūtīt savu novēlējumu Rīgai un 31.decembrī to ieraudzīt uz lielajiem ekrāniem pilsētas Jaunā gada sagaidīšanas svinībās 11.novembra krastmalā.

Novēlējumu sūtīšana notiek projekta “Es savai Rīgai” ietvaros. Novēlējumus vēl var iesniegt interneta vietnēs “www.draugiem.lv/Riga” un www.facebook.com/cityriga, inform LETA.

Savukārt 31.decembrī jau no plkst. 22 11. novembra krastmalā muzicēs Vairis Nartišs ar Ziemassvētku orķestri.

Plkst. 23 uz svētku skatuves uzstāsies perkusiju grupa “Pulsa efekts”, kurai pievienosies uguns žonglieri. Priekšnesumu starplaikos uz krastmalas skatuves darbosies dīdžejs AG.

Pirms pusnakts kopā skaitīsim Vecā gada pēdējās minūtes un sagaidīsim Jauno – 2013.gadu.

Plkst. 00.20 Jauno gadu ieskandinās Juris Kaukulis ar grupu “Dzelzs vilks”. Programmā – Arvīda Žilinska, Ainara Virgas, Raimonda Paula, Edmunda Goldšteina un Jura Kaukuļa dziesmas.

Plkst. 00.50 – Jaungada nakts svinībās dejos Ieva Kemlere un Rolands Šteinbergs. “Dzelzs vilks” turpinās muzikālo programmu plkst. 1.20.

No plkst. 2 līdz 3 ar populārām estrādes melodijām krastmalā būs dīdžejs Japānis. Par labu omu rūpēsies Jaungada programmas vadītājs Ints Teterovskis.

Nākamajā dienā – 1.janvārī – visi, kam vēl būs spēks un interese, aicināti apmeklēt Rīgas zooloģisko dārzu. Zoodārza kases strādās no plkst. 12 līdz 19, bet klejot pa naksnīgajām zoodārza takām varēs līdz plkst. 21.

 

Komentāri (21)

dzintarz 29.12.2012. 20.16

Jaunā 2013.gada sagaidīšana 11.novembra krastmalā
=============
11.novembra krastmalā plkst. vienpadsmitos pēc Latvijas laika, bet plkst. “12-tos” pēc “išakovu laika”..

šogad vēl par stundu agrāk, jo išakova partijas filiáles valde pieņēmusi vēsturisku lēmumu sekot laika zonu izmaiņām dižā, (caur visaptverošu TV signālu saistītā), draudzīgā kaimiņzemē.

Galvenais – pirmās plaukšķenes blīkšķis sinhronizējams ar ceturto Kremļa Spasas torņa zvana sitienu.

+6
0
Atbildēt

0

janazakovica 30.12.2012. 00.57

pilseta kaut minimali imitee intresi par pilsetnieku labsajutu vecgada vakaraa uz rigas ielam..viss maz kaut kas jo velesanas ir jau tuvu..

0
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu