Ceturtdien Laura Reinika svētku koncertšovs "Arēnā Rīga" • IR.lv

Ceturtdien Laura Reinika svētku koncertšovs “Arēnā Rīga”

33

Koncertšovā „Lauris Reiniks Ziemassvētkos” uz skatuves būs gandrīz 300 dalībnieku, mirdzēs kilometru garas lampiņu virtenes un sliesies 6 metru augsta svētku egle

Ceturtdien 20. decembrī plkst.19 “Arēnā Rīga” savu līdz šim lielāko koncertu sniegs Lauris Reiniks, kurš pēdējā laikā daudz uzmanības veltījis atpazīstamības nostiprināšanai ārpus Latvijas, bet gada nogali, atbilstoši tradīcijai, pavada kopā ar tuvajiem cilvēkiem un talanta cienītājiem dzimtenē. 

Koncertšovā „Lauris Reiniks Ziemassvētkos” bez paša Laura uz skatuves būs Vidzemes kamerorķestris, instrumentālā grupa „ MC orķestris”, deju kolektīvs „Dzirnas”, koris „Pa Saulei”, bērnu popgrupa „Knīpas un knauķi”, „Laimas Muzykanti”, Yana Kay, Elīna Šmikus, Reiniku ģimene un citi mūziķi.

Pavisam vakara gaitā uz skatuves būs gandrīz 300 dalībnieku, mirdzēs vairāk nekā kilometru garas lampiņu virtenes un visam pāri sliesies 6 metru augsta svētku egle. Koncerta rīkotāji MicRecPM saka, ka lielākais izaicinājums šoreiz bijis panākt, lai publika gūst ne tikai krāšņu šovu un izjustus muzikālus priekšnesumus, bet arī īpašo Ziemassvētku noskaņojumu, baudu acīm un ausīm, vielu sajūtām un pārdomām.

Stāsta koncerta (arī populāro videoklipu „Es skrienu”, „Sirds sadeg neparasti 2012″ u.c.) režisore Aija Strazdiņa: „Esam īpaši domājuši, lai šis būtu sirsnīgs, daudzkrāsains un pārsteigumiem bagāts koncerts ģimenēm, emocijām bagāts piedzīvojums gan pieaugušajiem, gan bērniem – jo Ziemassvētki ir kopā būšanas laiks! Redzot, ar kādu entuziasmu koncertam gatavojas ne tikai pats Lauris, bet arī neskaitāmi dažādu vecumu dejotāji, dziedātāji un mūziķi, pārņem saviļņojums un prieks, ka gada tumšajā laikā visi kopā varam radīt gaišu un neaizmirstamu pasākumu, iespējams, iespaidīgāko lielo Ziemassvētku notikumu šogad.”

Biļetes cena Ls 7-15. Tās vēl nopērkamas www.bilesuparadize.lv

 

 

 

Komentāri (33)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu