Kolāta vietā LTV Ziņu dienestu pagaidām vadīs Neimane • IR.lv

Kolāta vietā LTV Ziņu dienestu pagaidām vadīs Neimane

14
Dzintris Kolāts. Foto: Kristaps Kuhaļskis, F64

Kolāts starplaikā mēģinās atbildēt uz jautājumu sev – kas es esmu

Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta vadītāja pienākumu izpildītāja būs producente Dagnija Neimane, kas ir nozīmēta par Ziņu dienesta vadītāju uz Dzintra Kolāta slimības laiku. Visticamāk, “Panorāmas” producente vadīs LTV Ziņu dienestu, līdz jaunā LTV valde, kas sāks darbu nākamajā gadā, izvēlēsies jaunu vadītāju, biznesa portālam “Nozare.lv” pastāstīja LTV ģenerāldirektors Edgars Kots.

Jau ziņots, ka jaunais LTV valdes priekšsēdētājs, kā arī pārējie divi valdes locekļi tiks apstiprināti, vēlākais, 2013.gada 14.februārī. Valdes locekļiem paredzētais atalgojums ir 2100 latu mēnesī pirms nodokļu nomaksas.

Kots apliecināja, ka Kolāta aiziešana no LTV Ziņu dienesta vadītāja amata nav negaidīts lēmums, tas ticis apspriests pirms Kolāta paziņojuma tviterī. Kolāts ir pārāk radoša personība, lai pildītu tik administratīvu darbu, kāds tas ir Ziņu dienestā, atzīmēja Kots.

Pagājušās nedēļas beigās apstiprinājās aizkulisēs jau klejojoša ziņa, ka Latvijas Televīzijas (LTV) Ziņu dienesta vadītājs Dzintris Kolāts pēc gadu ilgas darbošanās nolēmis atstāt šo amatu.

Ziņu aģentūrai LETA Kolāts svētdien stāstīja, ka atlūgums vēl neesot iesniegts, jo viņš atrodoties “uz slimības lapas”. Tas varētu notikt pēc dažām dienām, kad viņš izveseļosies. Pēc Kolāta teiktā, visticamāk, ka darba attiecības tiks pārtrauktas uz abpusējas vienošanās pamata.

Kolāts atzina, ka darbs televīzijā devis lielisku pieredzi. Viņš gan neuzskata, ka bijis īpaši labs vadītājs un uz sevi raugoties paškritiski.

“Un nav te NEPLPa, Lemberga, Maskavas vai kāda klemmermana ietekmes. Viss – no traģiskā līdz komiskajam – ir manī. Un paldies maniem bērniem,” šādi savu lēmumu tviterī skaidro Kolāts.

Taujāts par nākotnes plāniem, Kolāts bija noslēpumains un aģentūrai LETA atzina, ka esot idejas un bijuši piedāvājumi, tomēr pagaidām vairāk nekā neizpaudīšot, lai paliktu intriga.

Savukārt portāls “Apollo.lv” pirmdien vēsta, ka Kolāts vēloties sakārtot sevi un “atbildēt uz Zatlera jautājumu, “kas es esmu””. Februāra sākumā viņš sola darboties “kā labi saeļļots mehānisms”.

Kolāts darbu LTV Ziņu dienesta vadītāja amatā sāka pagājušā gada 5.decembrī, kad šo amatu pameta Mareks Gailītis. Kolāts arī vadīja LTV raidījumu “100.panta preses klubs”. Pirms tam Kolāts bija Latvijas Radio ģenerāldirektors.

 

Komentāri (14)

kkristaps 03.12.2012. 14.51

Ja man būtu iespēja izvirzīt kandidātus Kolāta vietā, es noteikti izvirzītu Arni Krauzi.

+16
-1
Atbildēt

0

Elina 03.12.2012. 18.01

Un kad to darīs Egīls Zariņš? Jauna nedēļa Latvijas politikā jau sen IR sākusies. Vai Rēderam arī nav laiks pakoties?

+4
0
Atbildēt

1

    Edzs > Elina 04.12.2012. 00.05

    varbut ta butu pareizi ka tu saki, – nakamais Zarinsh, Reders gatavojas. nu vai otradi.
    katra zinja, – lai abiem veicas.

    0
    0
    Atbildēt

    0

oktaavs 03.12.2012. 18.03

Kāpēc mūsu atbildīgie priekšnieki vienmēr aiziet par vēlu ? Varbūt tapēc, ka nākamais, ienākošais bankas rēķins ir svarīgāks par visu ?

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu