Minēti jau trīs kandidāti Valsts kontroliera amatam • IR.lv

Minēti jau trīs kandidāti Valsts kontroliera amatam

30
Foto: Gints Ivuškāns, F64

Tie ir gan PKC vadītājs Krieviņš, gan IeM valsts sekretāte Pētersone-Godmane, gan Valsts kancelejas vadītāja

Valdošās koalīcijas pārstāvju starpā kā viens no Valsts kontroliera amata iespējamajiem kandidātiem tiek minēts arī Pārresoru koordinācijas centra vadītājs Mārtiņš Krieviņš, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Latvijas Televīzijas raidījums “Panorāma” šonedēļ vēstīja, ka Valsts kontroliera amatam vērtē divas kandidatūras – Iekšlietu ministrijas valsts sekretāri Ilzi Pētersoni-Godmani un Valsts kancelejas direktori Elitu Dreimani.

Dreimane uzsver, ka nav uzrunāta par iespēju kandidēt uz šo amatu, tomēr viņa iespējamās kandidatūras nosaukšanu uztver kā pagodinājumu, sacīja Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja Laine Kučinska.

Pašreizējai Valsts kontrolierei Ingunai Sudrabai amata pilnvaru termiņš beigsies nākamā gada janvārī. Viņa šajā amatā ir kopš 2004.gada decembra.

 

Komentāri (30)

Iveta Tomsone 02.12.2012. 12.24

vai tā valsts sekretāre ir tā pati, kas apjāja Latvijas valsti, radaru līgumu noslēdzot par labu tiem Vitronic perdeļiem?

tad nu būs tas pats rezultāts, kas āzi par dārznieku ieliekot, vai SPORTU (Vašķi) – par galveno kontrabandas apkarotāju valstī.

gribētos dzirdēt IR viedokli šajā jomā.

+1
0
Atbildēt

0

inesite15 01.12.2012. 12.45

A Vaļerkam sieva ar ko sliktāka ?
Un priekš kam to trešo nekādo piemeta ?

0
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu