VL-TB/LNNK apstiprina savu Rīgas mēra amata kandidāti • IR.lv

VL-TB/LNNK apstiprina savu Rīgas mēra amata kandidāti

78
Nacionālās apvienības kandidāte Rīgas mēra amatam Baiba Broka. Publicitātes foto

Tā būs tieslietu ministra padomniece un Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes lektore Baiba Broka

Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK) Rīgas nodaļas valde trešdien vienbalsīgi apstiprinājusi tieslietu ministra padomnieci Baibu Broku kā VL-TB/LNNK Rīgas domes priekšsēdētājas amata kandidāti, informēja Nacionālās apvienības preses sekretāre Laila Ozoliņa.

Broka ir tieslietu ministra Jāņa Bordāna (VL-TB/LNNK) padomniece un Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes lektore.

“Rīgas pašvaldībā ir nepieciešamas gan politiskas, gan saimnieciskas pārmaiņas. Rīgas domes vadība jāmaina ar profesionālu un efektīvu darbu. Rīga nedrīkst būt apzināti nošķirta no valsts, tai jāatgriežas un jāintegrējas Latvijas sociālajā un politiskajā apritē. Prognozēju, ka, izmantojot latviešu kultūrai un nacionālajai identitātei tuvas vērtības un vēlētājiem solīto, Nacionālā apvienība var gūt ļoti labus rezultātus gaidāmajās Rīgas domes vēlēšanās,” sacīja Broka.

Nacionālās apvienības frakcijas vadītājs Einārs Cilinskis (VL-TB/LNNK) norāda, ka Brokas zināšanas un pieredze ļaus viņai kļūt par VL-TB/LNNK līderi priekšvēlēšanu procesā un viņai ir redzējums, kā Rīgai kļūt par modernu, latvisku un videi draudzīgu pilsētu.

Rīgas pilsētas attīstības programma un deputātu kandidātu saraksts tiks prezentēti pēc Nacionālās apvienības valdes sēdes Rīgas nodaļas preses konferencē 6.novembrī.

Broka ir tiesību zinātņu maģistre un patlaban studē Latvijas Universitātes (LU) doktorantūrā. Broka ir valsts akciju sabiedrības “Latvijas gaisa satiksme” valdes locekle, tieslietu ministra Bordāna padomniece Eiropas Savienības un civiltiesību, komerctiesību jautājumos un LU Juridiskās fakultātes lektore. Broka ir vairāku zinātnisku rakstu un pētījumu autore civiltiesību un komerctiesību jomā un viena no Privātās un publiskās partnerības likuma līdzautorēm.

 

Komentāri (78)

Aldīna 01.11.2012. 09.29

Vēlu veiksmes un iespēju realizēt nodomāto!

+19
-2
Atbildēt

0

grislits 01.11.2012. 09.26

Kandidāte izskatās stipri sakarīga!!

+18
-4
Atbildēt

3

    Aivars Krauklis > grislits 01.11.2012. 13.58

    Šoreiz tā dzīve neko neparādīs – kandidāte bezcerīga. Neatkarīgi no manām vai kāda cita šejienieša domām.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    oktaavs > grislits 02.11.2012. 18.53

    A, pamatojums ? Nu, vismaz kaut kāds ?

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    oktaavs > grislits 01.11.2012. 11.08

    Kandidāte tiešām izskatās. Cik sakarīga – to tikai dzīve parādīs. :)

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

buchamona 01.11.2012. 09.14

Nu, forši būtu, ja Brokas kundze kļūtu par Rīgas mēru :) Gudra, izskatīga sieviete, kura jau nu noteikti Rīgu no Eirāzijas atgriezīs atpakaļ Eiropā un Latvijas valstij atkal būs sava galvas pilsēta no kuras nebūs jākaunās.
Ja par praktiskām, saimnieciskām lietām un ekonomiku :) Tad tas jau ir viens no labklājības pamatnoteikumiem – jāizvēlas pareizie draugi un pēc iespējas kaimiņi, lai veiksmīgi būvētu to pasauli, vai ” pasaulīti”, kurā vēlamies dzīvot.

Taču nešaubos, ka tūlīt tiks atrastas koruptīvas saites Brokas biogrāfijā, kuras noteikti aizvedīs pie Lemberga, vai kaut kas līdzīgs, jeb viņa vienkārši izrādīsies stulba, jo ir piekritusi startēt no NA saraksta. Kā jau te IR – ā tas ir pieņemts :)

+19
-7
Atbildēt

4

    Victor > buchamona 01.11.2012. 15.26

    nosolijos vairs neņemt tos ātros kredītus, bet ieraudzīju ka Ātrais.lv uz 3 dienām pa velti var dabut, šad tad noder

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 01.11.2012. 09.53

    riņķī apkārt. Nu ko darīt, ka NA un tās atbalstītāji visi bez izņēmuma ir stulbi, jāsamierinās. Nav šaubu, ka Vienotība atradīs spožu kandidātu, ne sliktāku par iepriekšējo kandiātu Jaunupa kungu:)
    http://www.ves.lv/article/23... Ja NA balsos par šo likumprojektu, tad vairs nav par ko balsot…

    +7
    -7
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 01.11.2012. 10.57

    http://www.ves.lv/article/230018
    Рабочая группа по разработке законопроекта о статусе участника Второй мировой войны предлагает признать ими всех граждан Латвии, воевавших в военных формированиях и СССР, и Германии.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    Sanšains > buchamona 01.11.2012. 10.50

    lno –

    Par kuru likumprojektu ir runa? Tā saite neveras vaļā.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu