Jūrmala • IR.lv

Jūrmala

43
Māris Bišofs

Komentāri (43)

austrisv 27.07.2012. 09.49

Labs uzraksts! Bet labs būtu arī Naša Raša!

+7
0
Atbildēt

0

gliters 27.07.2012. 09.50

Delfos var lāsīt, kā Rinkēvičs lien uz vēdera, aicinot latviešus “saglabāt pašapziņu”, t.i. uztvert NV ar visu diseni krastmalā kā normālu lietu. Tas esot starptautisks konkurss, kas dod plašas iespējas (!) jauniem talantiem un nav ko šo pasākumu saistīt ar politiku.
Tādi mums ir ministri – “žetons” tiem, kuri balsoja par ZRP.

+12
-10
Atbildēt

8

    Jānis Zaščinskis > gliters 27.07.2012. 16.22

    Gribēju vaicāt – kurš būtu izdevīgāks http://www.atrais.lv . Tur
    pirmais kredīts bez maksas un viss pārskaitījums notiek ļoti
    ātri. Vai http://www.e-finance.lv ar līdzīgiem
    nosacījumiem? Vienkārši steidzami vajag naudiņu.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    dro > gliters 27.07.2012. 12.14

    zirnekliene Šeloba. Rinkēvičs ir glumāks par Robertu. Tik ilgi noturēties valsts sekretāra amatā ministrijā, kur bijuši visaizdomīgākie iepirkumi un saglabāt reputāciju, tas kaut ko nozīmē.
    Autoram labu veselību un ražīgu vasaru, lai turpinātu rādīt piemēru citiem aktuālu un asprātīgu bilžu radīšanā:)

    +9
    -7
    Atbildēt

    0

    dro > gliters 27.07.2012. 16.09

    zirnekliene Šeloba. Rinkēvičs zina, ka ceļus būvē vasarā, tādēļ arī laicīgi bruģē taciņu uz strelku ar putinistiem. Ja palaimēsies izcīnīt pāŗis vietas RD, varbūt pieņems koalīcijā par trešo locekli:)

    +8
    -6
    Atbildēt

    0

    gliters > gliters 27.07.2012. 11.37

    Varbūt kolpanta īstais vārds ir Edgars Rinkēvičs?

    +8
    -6
    Atbildēt

    0

    gliters > gliters 27.07.2012. 15.51

    Manuprāt, Rinkēvičs ir pārdevis dvēseli jau sen pirms iestāšanās (Z)RP.
    Es teiktu, ka šis nav “viedoklis”, bet muļķa laišana, izliekoties nesaprotam Ušaka un JV rīkotāju kolektīvo message, ka Rīga nav Latvija un latviešu viedoklim Rīgā vispār nav nozīmes. Un kopumā tā IR RP nostāja – “nenolaidīsimies” līdz balagāna rīkotāju līmenim, bet ļausim viņiem darboties, tēlojot ka nesaprotam, ko viņi ar savu darbību īstenībā grib teikt. Šādu izturēšanos (mierīgu noskatīšanos bez jebkādas pretdarbības , kā mūsu zemi pārņem Krievija un vietējie civilokupanti) Latvijas politiķi sauc par “pragmātismu” un “reālpolitiku”. Nu ko, nākamgad gaidam JV diseni Saeimas ēkā?

    +8
    -5
    Atbildēt

    0

    kristaps_drone > gliters 27.07.2012. 14.50

    Atcerēsimies arī, ka tad, kad zoodārznieks vēl bija prezidenta amatā un kā no ķēdes norāvies suns rāvās uz maskavu, Rinkēvičs bija tas, kas piepūstiem vaigiem šo vizīti gatavoja.

    +7
    -4
    Atbildēt

    0

    elvonix > gliters 27.07.2012. 15.29

    Cilvēki! Jau kuro reizi lasu šādus komentārus un nesaprotu. Vai brīdī, kad cilvēks iestājas kādā partijā, viņš pārdod savu dvēseli? Nedomāju vis. Tas, ka kādas partijas darbonis izsaka savu viedokli, tas nenozīmē, ka tas ir partijas oficiālais viedoklis un nevajag likt vienādības zīmi starp šiem diviem gadījumiem.
    Es neaizstāvu ZRP un pašreizējās noskaņās negrasos par to balsot, bet ikvienā partijā ir cilvēki, kas ir ar citādu viedokli. Tajā pat laikā nav iespējama partija, kurā visi vienmēr domās vienādi. Galu galā mēs visi esam cilvēki, nevis auni.
    Laikam tas ir viens no iemesliem, kāpēc cilvēki tik kūtri darbojas politikā. Bet tikai darbojoties politikā tu vari aizstāvēt savu viedokli pilnībā un panākt tādus politiskos lēmumus, kas tev liekas pareizi.

    +6
    -3
    Atbildēt

    0

    Kaspars Špūle > gliters 27.07.2012. 11.27

    Delfos var lasīt, kā Rinkēvičs lien uz vēdera, aicinot latviešus “saglabāt pašapziņu”, t.i. uztvert NV ar visu diseni krastmalā kā normālu lietu.
    —-
    Pirms pāris dienām ar tieši tādu pašu aicinājumu IR.lv komentāros uzstājās “kolpants” (kolonists okupants).
    Varbūt Rinkēvičs izlasīja viņa komentāru?

    +9
    -6
    Atbildēt

    0

lindukjis 29.07.2012. 11.24

Cilvēki, lai ko jūs arī neteiktu un kā jums tas viss nepatiktu, vakardienas Panorāma vēstīja ka Naša Mašas nakts diskotēka bijusi absolūts veiksmes stāsts un Ušaks apsolījis eksperimentu turpināt, lai tautu pieradinātu pie labas mūzikas un augstas kultūras.

+1
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu