Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

6
Artūrs izglābj Ziemassvētkus
Kristīne Simsone

 

ooo Iemīļotie / Les bien-aimés. Komplicēto Parīzes mīlasstāstu režisors Kristofs Onorē acīmredzami inspirējas no leģendārā mūzikla Šerbūras lietussargi autora Žaka Demī daiļrades. Intensīvām krāsām piesātinātas detaļas mijas ar izdziedātām sajūtām par nepiepildāmiem mīlasstāstiem. Dzied gan Katrīna Denēva, gan viņas meita Kiāra Mastrojāni. Parīze, tāpat kā aktrises ir apburoša. Pilnīgam baudījumam gan prasītos mazāk sadrumstalots un raitāks stāsts, kā arī gaumīgāki dziesmu teksti. Splendid Palace no 9.decembra. 

oo Artūrs izglābj Ziemassvētkus / Arthur Christmas. Ziemassvētku vecītim ir divi dēli – viens gudrs, otrs… Taču pastarītis izrādās tas cilvēcīgākais un par jebkādu cenu glābs cēlo Ziemassvētku ideju apdāvināt ikvienu pasaules bērnu. Taču par spīti šķīstajam mērķim, šajā it kā bērniem paredzētajā animācijas filmiņā mīļumu un sirsnību atrast grūti. Kino no 9.decembra. 

ooo Jaungada nakts / New Years Eve. Vairāk nekā ducis savtarpēji saistītu ņujorkiešu stāstu, gatavojoties Jaungada svinībām. Viegli un labestīgi. Teju visās lomās redzēsit ne tikai zvaigžņotus, bet arī talantīgus aktierus. No 9.decembra. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu