Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

5
Nemirstīgie

 

ooo Nemirstīgie / Immortals. Varoņa Tēseja piedzīvojumi režisora Tarema Singa vizuāli krāšņajā pasaulē. Citādi, kā jau episkai grieķu leģendai pieklājas, – asiņu šķīstoņas pavadīta, nemitīga vardarbība muskuļotu un zandaļotu vīriešu izpildījumā. Tiesa, «supervaronim» Tēsejam cilvēces glābšanas misijā neskādētu vairāk azarta. Kino no 18. novembra. 

oo Rītausma / Breaking Dawn: Part 1. Tīņu auditorijai mērķētās vampīrsāgas fenomenu ir grūti izprast -kā gan apšaubāmas kvalitātes kino var turēt savu publiku satracinātu teju pusdekādes garumā? Filmas fani noteikti sagaidīs ilgi gaidītos kulminācijas brīžus – blāvā vampīrzēna un mirstīgās meitenes kāzas, kā arī viņu ģimenes pieaugumu. Līdzās absolūtai pliekanībai arī asiņains bojeviks. Kino 18.novembra 

oo Kā aplaupīt debesskrāpi /Tower Heist. Filma auditoriju pievilinās ar populāriem aktieriem Benu Stilleru un Ediju Mērfiju, taču būs aizmirsusies drīz pēc tās noskatīšanās. Ideja apzagt bagātnieku, lai atgūtu savus materiālos labumus, ir holivudiskā izpildījumā izteikta piebilde par pašlaik tik aktuālo Volstrītas tēmu. Alegorija par mūsdienu Robinu Hudu komplektā ar pašvakiem jokiem. Kino no 18.novembra. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu