Jasmīna Dimante, vāka modele • IR.lv

Jasmīna Dimante, vāka modele

6
Santa un Kaspars Dimanti ar meitu Jasmīnu, kura pirms gada bija modele uz žurnāla Ir svētku numura vāka.
Ieva Alberte

Pirms gada Jasmīna bija redzama uz mūsu žurnāla vāka

Tobrīd pusotru mēnesi veca un, bildējoties divas stundas, nečinkstēja. «Nemitīgi cēla rokas augšā,» atceras mamma Santa Dimante. Tagad Jasmīna staigā un uz visiem jautājumiem atbild ar «jā». Santa vaicā: «Tu esi bitīte?» Jasmīna atbild: «Jā.» 

Dimanti pie publicitātes jau pieraduši. Fotogrāfe Ieva Andersone dokumentējusi Jasmīnas dzīvi kopš pirmās sekundes. Pāris piekrita žurnāla Mans Mazais aicinājumam veidot publikāciju par ūdensdzemdībām. Pēc dzemdībām fotogrāfe Jasmīnu apciemoja katru mēnesi. Par to, kā meitenīte aug, žurnālam Santa rakstīja pati. «Draugiem.lv joprojām mani uzmeklē jaunās māmiņas un prasa, ko dot bērnam ēst.» Jasmīnai ļoti garšo kartupeļi, tāpēc Santa atbild, lai baro ar kartupeļiem. 

Santa un Kaspars iepazinās pirms trim gadiem. Skaipā. Kaspara māsa sarunājās ar kursabiedreni Santu. Kaspars piegāja pie datora viņas vietā parakstīt, jo ieraudzīja bildē blondu meiteni okeāna krastā Sanfrancisko. Pirmais randiņš bija tāds: Kaspars, rīdzinieks būdams, nepārzināja Juglu, kur dzīvo Santa, tāpēc teica, lai viņa atnāk līdz lielveikalam Alfa. Santa bija izbrīnīta, ka puisis ar savu BMW nevar atbraukt pakaļ. Aizgāja līdz Alfai. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu