Gailītis būs korporatīvo komunikāciju aģentūras "2C" direktors • IR.lv

Gailītis būs korporatīvo komunikāciju aģentūras “2C” direktors

11
Mareks Gailītis. Foto: Lauris Vīksne, F64

Aģentūra plānojusi paplašināt pakalpojumus, tāpēc uzrunāts Gailītis 

Bijušais Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta vadītājs Mareks Gailītis turpmāk būs korporatīvo komunikāciju aģentūras “2C” direktors, biznesa portālam “Nozare.lv” pastāstīja pats Gailītis.

Nelielās aģentūras īpašnieces Ilona Kuzmiča un Sarmīte Žumbure viņu uzrunājušas, jo plānots paplašināt aģentūras piedāvāto pakalpojumu klāstu. Uzņēmumā patlaban strādājot pieci darbinieki, stāstījis pats Gailītis.

“Sabiedrisko attiecību piedāvājums patlaban mainās, un klienti arvien vairāk pieprasa kaut ko jaunu. Piedāvājumiem jākļūst multiinteraktīviem, spējot nodrošināt gan video, gan sociālo mediju un citus pakalpojumus. Aģentūra “2C” plānoja paplašināt savu pakalpojumu klāstu, tādēļ arī uzrunāja mani,” skaidro Gailītis.

Gailītis korporatīvo komunikāciju aģentūrā sāks strādāt ar 1.novembri un kā pirmie darbi būs jaunu piedāvājumu izstrāde, paralēli piesaistot arī jaunus klientus.

Ar aģentūras pārstāvjiem biznesa portālam “Nozare.lv” vēl nav izdevies sazināties.

Kā liecina “Firmas.lv” dati, puse aģentūras SIA “2C” kapitāldaļu pieder Kuzmičai un puse Žumburei. Uzņēmums reģistrēts 2001.gadā, un tā pamatkapitāls ir 26 065 lati. 2009.gadā aģentūras apgrozījums bija 73 169 lati un tā strādāja ar 25 341 lata peļņu.

2010.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 70 174 lati, bet peļņa – 16 498 lati.

Aģentūras “2C” specializācija ir konsultācijas uzņēmumiem un organizācijām, iekšējās un ārējās komunikācijas plānošanā, īstenošanā un izvērtēšanā.

Kā ziņots, septembra beigās atlūgumu Latvijas Televīzijas ģenerāldirektoram Edgaram Kotam iesniedza Ziņu dienesta vadītājs Gailītis, kurš darbu turpinās sabiedrisko attiecību jomā.

Kots atzina, ka viņam nebija citas iespējas, kā pieņemt atlūgumu, “jo izrādās, ka Latvijas ekonomika attīstās un sabiedrisko attiecību firmām ir iespējas pārpirkt izcilus žurnālistus”.

Latvijas Televīzijas ģenerāldirektors sacīja – ja Gailītim būtu varējis sniegt līdzvērtīgu atalgojumu sabiedrisko attiecību kompānijas piedāvātajam, viņš noteikti būtu turpinājis darbu Latvijas Televīzijā. Taču to Kots neesot varējis, jo sabiedriskajai televīzijai finansiālās iespējas un budžets to neļauj.

Komentāri (11)

juhans 27.10.2011. 13.19

Kots atzina, ka viņam nebija citas iespējas, kā pieņemt atlūgumu, “jo izrādās, ka Latvijas ekonomika attīstās un sabiedrisko attiecību firmām ir iespējas pārpirkt izcilus žurnālistus”.
————-
Šausmīgi! Bail pat iedomāties, kas notiks, ja kādam ienāks prātā pārpirkt Kotu!

+8
-1
Atbildēt

0

mary75 27.10.2011. 14.04

Ja Gailītis ir “izcils žurnalists”, tad kas mums ir ietekmējamās pelēcīgas viduvējības?
Ja atceras Gailīša intervijas ar dažiem t.s. oligarhiem, tad šī noteikti viņam būs daudz piemērotāka vieta, kā t.s. sab. TV.

+6
0
Atbildēt

0

daina_tabuna 27.10.2011. 13.15

Oho! ir.lv sākuši publicēt reklāmrakstus?
Cik maksā? Es arī labprāt tādu ieliktu…

+4
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu