Uzmetējs • IR.lv

Uzmetējs

67
Māris Bišofs

Komentāri (67)

maruta_ludane 16.10.2011. 22.13

Es tiešām nesaprotu kādēļ ar to beņu jākomunicē. Ir pilnīgi bezjēdzīgi diskutēt, ja cilvēks ir slims. Un tomēr ceru, ka redakcija spēs novērtēt kurā brīdī šādi komentāri pārsniedz demokrātiskā sabiedrībā diskusiju forumos pieņemamas viedokļu atšķirības un kļūst bīstami sabiedriskai drošībai. Virknē iepriekš skatīto šā lietotāja izteikumu un citātu jau būtu uztverami kā nacionālā naida kurināšana un aicinājumi uz vardarbību. Es domāju īpaši tos citātus un komentārus par ķeršanos pie ieročiem, kas bija lasāmi pie kādas no iepriekšējām karikatūrām. Gribētos zināt redakcijas viedokli.

+14
-1
Atbildēt

3

    Liene > maruta_ludane 16.10.2011. 22.26

    Бла-бла-бла

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    oskaar > maruta_ludane 17.10.2011. 03.02

    Vēl papildināšu- es pat nebūtu īpaši izbrīnīts, ja izrādītos, ka sarkanķiverotais un zirneklis izrādītos viena un tā pati redakcijas algota persona, kas “maisa gaisu” un līdz ar to kāpina komentāru skaitu.
    Negribu noniecināt redakciju, kas, manuprāt, cenšas uzturēt cilvēkos kaut kādu interesi par politisko dzīvi valstī- paldies viņai. Vai tas darāms ar šādu tipāžu palīdzību- tā jau vairs nav mana kompetence.
    Bet pieļauju arī iespēju, ka es kļūdos, un redakcija nealgo šīs asociālās personas- tikai “vienkārši neredz” šādu no viņas neatkarīgu nekulturālu ļaužu izteikumus savā portālā. Lai gan- ja neredzētu, tad tādam spamam šeit vajadzētu būt krietni lielākos apjomos:)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    oskaar > maruta_ludane 16.10.2011. 23.05

    Piekrītu. Sen vairs nelasu sarkanķiverotā cilvēka izteicienus.
    Bet to pašu, manuprāt, var teikt arī par zirnekli. Viņa izteicieni arī ne tuvu nestāv klāt tam izteiksmes stilam, kāds būtu pieņemams kulturālā sabiedrībā. Bet zirneklis, kā redzams arī šeit- saņem plusus.
    Kā redzam- redakcijai tas patīk- turklāt jāatzīmē, ka cilvēks ar sarkano ķiveri savas rupjības uzsāka gvelzt gritni vien vēlāk, nekā zirneklis.

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

Tane-Dane 16.10.2011. 23.03

Vispār jau tie Zatlera talanti ir grūti pārvērtējami, jo tik īsā laikā nominēties par klaunu pilnīgi visās (savu ieskaitot) nometnēs nav nemaz tik vienkārši.

+10
0
Atbildēt

1

    inesite15 > Tane-Dane 17.10.2011. 00.59

    Nu, TAJĀS nometnēs … – betbet – neatkarīgi no attieksmes pret Z. – tas jauno laiku mobilais sesks – krieviski tas saucas NE PORJADOČNO – nav pēc noteikumiem – kādi nu TAJĀS NOMETNĒS :) – tie noteikumi nebūtu,

    tas neatmaina elementārākos vispārpieņemtos tomēr .

    0
    0
    Atbildēt

    0

andra 16.10.2011. 23.02

Pavēroju to buen-a. Interneta trollis, kas par katru cenu cenšas novirzīties no tēmas. Argumentēti aizstāvēt savu viedokli nevar, tā vietā izsaka nievājošas piezīmes par citiem komentētājiem. Ja tas nedarbojas, tad ķeras pie meliem vai parasta flūda.

+8
0
Atbildēt

1

    Signija Aizpuriete > andra 17.10.2011. 12.14

    ——
    Laba karikatūra – akurāt’ piemērota vietnei ‘Pasaules Brīvo Latviešu Klaidoņu Apvienība. The Union of Free Latvian Vagabonds Worldwide’
    Sveicam latviešu pasaules klaidoņu sabiedrībā!
    http://reocities.com/Baja/7444/
    p.s.
    Bišofs un Beņa, manuprāt, cenšas kārtīgi un centīgi paveikt savu darba devēju dotos uzdevumus. Lai veicas, mākslinieku kungi!

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu