Saskaņa • IR.lv

Saskaņa

26
Māris Bišofs

Komentāri (26)

piziks 15.10.2011. 12.24

IR žurnāla publikācijas GANDRĪZ noslēgumā ir SC deputātu atbildes un būtiskiem jautājumiem, un,kā jau bija nojaušams/sagaidāms, tieši SC deputātu atbildes uz IR-komandas jautājumiem precīzi rāda, cik gatavs patiesībā ir SC dalībai valdībā: SC deputātu atbildes spilgti rāda, ka šobrīd ne tikai partija, bet arī tās it kā labākie eksemplāri darbam/līdzdalībai valsts pārvaldē nav gatavi: pionieru un kolhoznieku bariņš, kur pašiem nav ne spēju, ne izglītības, ne sava viedokļa — atbilžu vietā nezināšana un negribēšana atbildēt, bakstīšana uz brigadieru — Ošakova, Urbanoviča, SC valdes — pusi. Šīs atbildes parāda: jā, SC vēlētāji par šo pionieru un kolhoznieku bariņu ir nobalsojuši pārsvarā etniski — faktiski: padomjkrieviski, sagādāts mandātu kvantums, toties — bez pietiekamas kvalitātes. Ticamāk SC mandāts šoreiz ir nevis etnisks krievu, bet gan sociālās grupas — mazizglītota, toties agresīva un padomiska lumpena, relatīvi labākajā gadījumā padkrieviska proletariāta — mandāts.

Vācijas bundestāgā vācu sapratne nekādi nepieļautu vidusmēra padkrievu futbolistu Zemļinski, — kādēļ būtu jāpieļauj Latvijas Saeimai? Krievijas Domē krievu attieksme pieļautu krieviski nerunājošu, klibi saprotošu futbolistu?

SC pašiem derētu censties savu partiju pilnveidot no krievfutbolistu kluba politiska, pietiekami izglītota, spēka virzienā: tā nu — pagaidām vēl — uz skolām un pulciņiem!

Un jau pēc pabeigtām “pamatskolām”, pulciņiem un latviešu valodas kursiem tāļāk būtu jāvēršas pret tādu attieksmi kā Vadimam Jerošenko, kurš “neredz” prterunas un aplamības, — kad ieraudzīs, tad arī lai taisās uz Jēkaba ielu vai uz Brīvības 36 …

Un vēl, — kas tas par argumentu: par SC balsojusi 1/3 vēlētāju?! 2/3 par viņiem nav balsojusi un, demokrātiskajam vairākumam apvienojoties tiesīguma koalīcijā, ir pelnītas tiesības šīm 2/3 tādu pusgatavu partiju valdībā nevilkt. Kas te neskaidrs?

+14
0
Atbildēt

0

dace_ampermane 15.10.2011. 11.22

Ilvess arī atgādina latviešiem, ka mēs esam Eiropas Savienības un NATO dalībvalstis, nevis Krievijas sastāvdaļas.

+14
0
Atbildēt

3

    Liene > dace_ampermane 15.10.2011. 11.28

    У вас с памятью плохо?

    В прошлом году мы отпраздновали 300-летие присоединения Риги к России.

    А в 2021 году будем праздновать 300-летие присоединения к России Лифляндии.

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    raimonds_bossltd > dace_ampermane 15.10.2011. 13.20

    to buen-a
    2021. gada rasas-parasas vairs nebus un cilveces atkritumi, bidlas, neko vairs nesvines, ja nu vienigi kopa ar Stalinu, elle.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > dace_ampermane 15.10.2011. 11.52

    Ой! :)) Какой прокольчик! :))
    А вы же не живёте в истории. Или я вас с кем то путаю?
    P.S. Вас – это не ты Беня. Тут я о всех таких отморозках, как ты.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

ilmisimo 15.10.2011. 12.20

Svaigs citāts:
rinķī apkārt Ilvess arī atgādina latviešiem, ka mēs esam Eiropas Savienības un NATO dalībvalstis, nevis Krievijas sastāvdaļas.+++ man kā latvietim vajadzētu apvainoties pēc šādas ” augstprātīgas” pamācības, kuras mums dod kaimiņvalsts prezidents, bet, kad atceros kādas frāzes raksta jaunievēlētie deputāti mūsu topošās valdības saprašanā dokumentos, piemēram: “Jaunā valdība apņemas attiecības ar Krieviju turpināt tajā labu kaimiņattiecību un savstarpēja izdevīguma gaisotnē, kuru radīja Valda Zatlera darbība Valsts prezidenta amatā” :), tad ir tikai pazemīgi jānolaiž ausis un jānokaunas :)
15.oktobris 2011 12:00

+10
-1
Atbildēt

1

    piziks > ilmisimo 15.10.2011. 12.25

    Kaut kas tik stulbs tiešām sen nebija lasīts it kā oficiālā dokumentā… Trojas zirgs = Zatlera vārds, ar kuru mēģina… pat ne pats Zatlers.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu