Piebūve • IR.lv

Piebūve

51
Ernests Kļaviņš

Komentāri (51)

tuba76 14.10.2011. 19.09

Vakar redzeju tv interviju ar zviedru Vides partijas bijuso vaditaju un riksdaga deputati Maria Wetterstrand. Atbildot uz jautajumu, kadas ir atskiribas starp sievietem un viriesiem politikiem, vina atcerejas sakumgadus riksdaga ka politiskas partijas vaditaja, kad vina bija samera jauna. Zviedriem ir popularas t.s. riksdaga partiju vaditaju diskusijas, kuras parlamentaras sedes laika partiju vaditaji uzstajas ar savu politisko viedokli un kritize citus. Pirmajos gados citu partiju vaditaji vinu neesot ipasi kritizejusi. Vina saprata, ka vina tiek uztverta ka parak jauna un vel sieviete, lai citu partiju vaditaji vinu nemtu par pilnu. Bet vel pec kada laika vina atklajusi, ka kritika ir pieaugusi un citu partiju vaditaji sakusi attistit istus uzbrukumus. Tad – vina teica – es sapratu, ka esmu ieguvusi respektu. Bet vinas partijas ietekme zviedru politika ir pieaugusi tik loti, ka tagad pec vinu atbalsta tiko ka labejie ta kreisie.
Politika nav diplomatija – ir jabut tiesam, atklatam un parliecinatam par saviem merkiem, kuriem jabut skaidri formuletiem un skali pateiktiem. Bet galvenais – ir jadeg par saviem idealiem. Kas attiecas uz Zatleru – vins ir ka ugunsgreks kudras purva – kaut kur un kaut kas deg, bet gruzduma smakas un dumu del nav skaidrs – kas deg un par ko deg…

+2
0
Atbildēt

0

dro 14.10.2011. 15.07

Malējais…Ja pretendē uz neatkarīgu un analītisku statusu, tad runāt par vienas partijas viedokļa pārstāvēšanu nevar būt vispār nekāda.
______________________
Saprotu. Uz neatkarīgu un patiesu analītisku viedokli vari pretendēt tikai tu. Mēs pārējie šeit esam zombiji un histēriķi. Lai tā būtu, lai arī tev ir kāds prieciņš:)

+3
-1
Atbildēt

0

ilmisimo 14.10.2011. 18.59

5dienas vakara iegansts atrasts:

Nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK) līdera Raivja Dzintara šā rīta paziņojumi, ka apvienība neliegs saviem ministriem piedalīties 16.marta atceres pasākumos, ir bezatbildīgi, uzskata Zatlera reformu partija.
http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/395719-zrp_dzintara_izteikumi_par_16martu_ir_bezatbildigi

0
0
Atbildēt

2

    ilmisimo > ilmisimo 15.10.2011. 16.54

    Zatlers jau var ar Ušakovu iet uz krievu drāmu ..
    ________________________
    un baletu arīdzan.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    dace_ampermane > ilmisimo 14.10.2011. 21.16

    Zatlers jau var ar Ušakovu iet uz krievu drāmu nav jau viņam obligāti jāiet uz 16 marta atceres pasākumiem.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu