Domburšova vietā novembrī būs jauns LTV debašu raidījums • IR.lv

Domburšova vietā novembrī būs jauns LTV debašu raidījums

7
LTV komplekss Zaķusalā. Foto: Reinis Hofmanis, F64

LTV “100.panta” komandā spēkus izmēģinās jaunie “vecie” žurnālisti, par Domburu vairs nerunā

Jaunajā sezonā Latvijas Televīzija (LTV) plānojusi attīstīt ziņu klāstu, ieviešot papildu ziņu izlaidumu pulksten 19.45, kā arī veidot ikvakara «Panorāmu» kā analītisku raidījumu ar dienas notikumu analīzi, viedokļu apskatu un ekspertu komentāriem, pirmdien vēsta LTV.

Informatīvi analītisko raidījumu klāstu no 9. novembra trešdienās papildinās debašu raidījums par sabiedriski svarīgiem notikumiem Gundara Rēdera vadībā, tā producente būs Iveta Elksne un Vija Ķenava. Šis raidījums būs žurnālista Jāņa Dombura vadīto TV debašu “Kas notiek Latvijā?” vietā. Tiek atjaunots arī raidījums «100. pants», kas būs četras reizes nedēļā.

LTV jaunizstrādātais «ziņu piedāvājums» paredzot sniegt skatītājiem ne tikai ziņu pārskatu, bet arī plašāku notikumu skaidrojumu un analīzi, pirmdien preses konferencē stāstīja LTV vadītājs Edgars Kots. Papildu līdzšinējam ikdienas ziņu apskatam pulksten 18 plānots ieviest arī ziņas plkst. 19.45 ar fokusu uz sociālo tematiku un ekonomiku. Pulksten 20 plānota diskusija «100. pants», bet pulksten 20.30 to noslēgs LTV «Panorāma» ar dienas notikumu analīzi, viedokļu apskatu un komentāriem. Plānots arī saglabāt īso ziņu izlaidumu pulksten 23.

Kā informēja Kots, raidījumā «100. pants» spēkus izmēģinās jau pieredzējuši žurnālisti, kā arī «jaunas ētera personības» – Kārlis Roķis, līdz šim strādājis ziņu aģentūrā BNS, Ainārs Rutkēvičs, bijušais radio SWH žurnālists, Baiba Lulle, bijusi «Neatkarīgās Rīta Avīzes» žurnāliste, kā arī Inese Vaikule, kas līdz šim vadījusi LTV1 rīta programmu «Labrīt, Latvija!».

 

 

Komentāri (7)

Uldis Kaldre 10.10.2011. 15.38

Kamēr oligarhu apkarotāji cīnās savā starpā par to, kurš baltāks, tikmēr pussprāgušais puzes ķēniņš vēl šiverē pa saviem bastioniem, tai skaitā ltv.

+3
0
Atbildēt

0

Kā T Ā var būt?! 10.10.2011. 15.18

Tāda sajūta, ka Kotam kaut kur sācis svilt:))

+3
0
Atbildēt

0

janazakovica 10.10.2011. 14.35

zinu ieviesana 19.45 ir tiess oligahu un cekistu kontroletaa LTV sitiens pa TV3 zinam pl.19.50 lai tas degradetu..un mazinatu tas nozimi un skatitaju loku.taa luk ar valsts lidzekliem notiek ciina par degradetas sabiedriskas domas manipulacijas iespejaam.

+4
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu