Rītausma • IR.lv

Rītausma

19
Māris Bišofs

Komentāri (19)

daina_tabuna 18.09.2011. 12.02

Nezkāpēc visi ir tik pārliecināti, ka Šķēle ir ārā no spēles? Vai ir kāds neapgāžams pierādījums tam, ka ZRP nav jaunais Šķēles projekts? No kurienes šim projektam nāca nauda tādā rekordlaikā, ja pat Šlesers saka, ka viņam nepietika laika kārtīgi sagatavoties vēlēšanām?

+6
-3
Atbildēt

5

    varbūt ka tā > daina_tabuna 19.09.2011. 14.57

    nez kādu laimi Latvija piedzīvos bez Šlesera, Šķēles, Lemberga???

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Edmunds Zālīte > daina_tabuna 18.09.2011. 16.02

    piekrītu “pecisk”, piedevām par kādiem rekordlaika līdzekļiem ir runa? neesmu manījis, ka kāds atskaitot lembiešus un sarkanos kā īpaši reklamētos pirms šīm vēlēšanām.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    daina_tabuna > daina_tabuna 18.09.2011. 18.13

    @pecisk
    Tas nav rādītājs, arī viņus varēja apmānīt ar nezkādiem solījumiem. Jebkurā gadījumā Saeimā ir arī partijas balsojumu disciplīna. Pat SC ir pāris jēdzīgi cilvēki, bet kopējo pasākumu viņi nespēj izvilkt.

    @frukc
    Slikti skatījies. Pilna Rīga bija vides reklāmām. Plus- avīze. Turklāt ne jau par reklāmām vien ir runa. Partija naudu tērē ne tikai reklāmām. Cilvēku darbs, administratīvās izmaksas, telpas… Visdrīzāk- tas pat ir dārgāk, jo nav tikai kampaņas laikā, bet pastāvīgi.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    andrisskrastins > daina_tabuna 18.09.2011. 12.47

    Šķēle ir ārā no spēles, varu tev apliecināt. Tas ka pāris cilvēki no TP un LPP ir pārgājuši uz turieni vēl neko nenozīmē – tā tas notiek vienmēr kad jauna partija dibinās (Lāčplēsis no LPP pārgāja uz V piemēram – un viņš ir viens no sakarīgākajiem mēriem kas ir bijis, ne velti izēda korumpanti un izmeta no partijas). Bet varu apliecināt ka zinu vismaz 5 cilvēkus kas tur ir krietni un godīgi – un viņi bija augstos numuros sarakstos.

    Skepse ir jāsaglabā, bet reāli es domāju ka abu Š laiks ir nodziedāts.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    martins_kibilds > daina_tabuna 19.09.2011. 01.20

    Pat Šlesers saka? Kaut kā jau jāattaisno izgāšanās. Lūk, neesot līdzekļi pietikuši. It kā lielāka nauda kaut ko atrisinātu. Patiesībā jau visa reputācija vienkārši ir notraillināta reformējot aviāciju un vēl vienu otru citu jomu.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

Ilona Auziņa 18.09.2011. 14.49

Tomēr Latvija vēl arvien atrodas uz bezdibeņa malas, “Varenās Krievijas” sabiedrotais šeit pat ir pieņēmies spēkā un turpina lauzties uz valdīšanu šeit. Viņiem nepietiek ar Rīgu un Latgali, viņiem vajag visu valsti. Un ja mēs nepratīsim to apsaimniekot un piepildīt ar cilvēkiem un darba vietām, tad to zaudēsim. Arī Kangaru šeit netūkst, kuri būtu gatavi pārdot pat vissvētāko, savu zemi.

+4
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu