Domburam LTV piedāvā interviju raidījumus un reģionu diskusijas • IR.lv

Domburam LTV piedāvā interviju raidījumus un reģionu diskusijas

11
Jānis Domburs. Foto: Ieva Čīka, LETA

Žurnālists nesteidz ar atbildi LTV, kārto saimnieciskas lietas

Vai nu iknedēļas diskusiju raidījums reģionos, vai intervijas „viens pret vienu” – tāds esot LTV piedāvājums žurnālistam Jānim Domburam, bet ne diskusija „Kas notiek Latvijā?”.

Par šādu piedāvājumu pazīstamajam žurnālistam sestdien raksta avīze „Diena”. Tomēr Domburs, tāpat kā intervijā portālam Ir.lv, atbild, ka piedāvājumus pēc būtības neizskatot, kamēr LTV vadība viņam neatbildēs uz jau iepriekš uzdotajiem jautājumiem.

Arī LTV vadība izvairās no skaidras atbildes par attiecībām ar populāro žurnālistu.

Domburs vien norādījis, ka pagaidām LTV neesot noteicis nekādus termiņus, līdz kuriem varētu diskutēt ar LTV, jo pašlaik „mierīgi kārtoju saimnieciskās lietas”.

Pēc vēlēšanām tradicionālā domburšova vietā trešdienu vakaros būs vērojama TV spēle „Gribu būt premjerministrs”, kas ilgs vairākas nedēļas. Kas būs pēc tam, pagaidām nav skaidrs, vien LTV 1.kanāla satura redaktore Sarmīte Plūme avīzei teikusi, ka tur būtu jābūt debašu raidījumam.

 

Komentāri (11)

Agnese Lûse 17.09.2011. 10.55

Es ļoti ceru ka TV3 pieņems Domburu,bet LTV vadība ir jāatlaiž ! Kots ir noziedznieks pret pētnieciskiem žurnālistiem ! Kots rīkojas tāpat kā savu laik iecerēja Vilnītis,pašus profesionālākos kadrus no KNAB aizsūtīt uz tāliem regioniem ! Gribas atgādināt,Kot tā nav tava TV,tas ir sabiedriskais īpašums un sabiedrība vēlas redzēt Domburu,bet nevis tevi !
Kot vācies prom ar visu savu varzu !

+6
0
Atbildēt

0

Jānis 17.09.2011. 10.27

Tas bija labākais, kas LTV1 bija.

+5
0
Atbildēt

0

Una Grinberga 17.09.2011. 10.15

Lai met mieru tam LTV! Latvijas tirgū trūkst neatkarīgu mediju/raidījumu – gan jau TV3 kaut ko var piedāvāt vai var ķerties kāda jauna žurnāla veidošanai!

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu