Arī prezidents atvadīsies no traģiski bojāgājušā hokejista Skrastiņa • IR.lv

Arī prezidents atvadīsies no traģiski bojāgājušā hokejista Skrastiņa

20
Fanu piemiņas sveces hokejistam Kārlim Skrastiņam. Foto: Edijs Pālens, LETA

Hokejistu apglabās Meža kapos

Arī Valsts prezidents Andris Bērziņš piektdien apmeklēs traģiski bojāgājušā hokejista Kārļa Skrastiņa publisko atvadu pasākumu, liecina Valsts prezidenta darba kārtība.

Valsts prezidenta kancelejas Preses dienests informēja, ka Bērziņš piemiņas pasākumu “Arēnā Rīga” apmeklēs piektdien rīta pusē. Atvadas sāksies plkst. 10 un ilgs līdz plkst. 14.

Jau vēstīts, ka piektdien “Arēnā Rīga” varēs parādīt pēdējo godu bojāgājušajam hokejistam. Skrastiņa tuvinieki lūguši respektēt piederīgos un piemiņas pasākumu neiemūžināt ar fotoaparātiem vai televīzijas kamerām. Arēnas telpās nedrīkstēs izmantot mobilos telefonus, tos lūgts izslēgt. Pie ieejas var pārbaudīt somas, vēsta BNS.

Ir.lv jau ziņoja, ka piektdien, 16.septembrī, notiks arī Skrastiņa bēres. Aviokatastrofā bojāgājušais hokejists tiks guldīts zemes klēpī Meža kapos.

LNT rīta ziņu raidījums „900 sekundes” vēsta, ka pie „Arēnas Rīga” būs arī satiksmes ierobežojumi, un paredzams, ka satiksmes plūsma var būt traucēta līdz pat plkst. 16.

Kā rakstīts, 7.septembrī, paceļoties gaisā no Tunošnas lidostas pie Jaroslavļas, avarēja lidmašīna, kas veda uz KHL spēli “Lokomotiv” komandu. Gāja bojā 44 no 45 lidmašīnā esošajiem cilvēkiem, viņu vidū arī Skrastiņš. Dzīvību katastrofā zaudēja visi “Lokomotiv” komandas pārstāvji.

 

Komentāri (20)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu