Skrastiņa sieva: «Pēc avārijas Krievijas sistēmā nekas nemainīsies» • IR.lv

Skrastiņa sieva: «Pēc avārijas Krievijas sistēmā nekas nemainīsies»

10
Kārlis Skrastiņš. Foto: Rūta Kalmuka, F64
Ieva Alberte

Plašāku rakstu par hokeja Dzelzs vīru Skrastiņu lasiet žurnālā IR

«Šis nav pirmais gadījums, kad Krievijā nokrīt lidmašīna vai nogrimst zemūdene. Pēc avārijas Krievijas sistēmā nekas nemainīsies,» uzskata bojāgājušā hokejista Kārļa Skrastiņa sieva Zane Skrastiņa. Viņasprāt, kādu vainot vairs nav jēgas, jo tas nemaina traģēdijas sekas.

Intervijā žurnālam IR Zane stāsta, ka pēdējā telefonsaruna ar vīru bija dienu pirms avārijas. Viņš stāstījis, ka diez kā būs ar izlidošanas laikiem, jo pilsētā notiks starptautisks sammits un lidosta būs noslogota.

Vairāk par Kārli Skrastiņu, viņa pēdējo vasaru, pēdējām sarunām ar sievu un ģimenes plāniem lasiet žurnālā IR.

Kārlis Skrastiņš un visa “Lokomotiv” komanda gāja bojā 7.septembrī, avarējot lidmašīnai “Jak-42”. Atvadīšanās no izcilā hokejista paredzēta piektdien, “Arēnā Rīga” no plkst. 10 līdz 14. Hokejista radinieki lūdz saglabāt piemiņu par «mūsu Dzelzs vīru sirdīs, nevis fotoaparātos vai TV kamerās». Tuvinieki Skrastiņu guldīs Meža kapos Rīgā.

 

Komentāri (10)

Auza 15.09.2011. 09.05

Saskaņā ar statistiku, uz pēdējiem 100 milj. lidojumiem Krievijā un NVS ir bijuši 24 negadījumi, Eiropas savienībā – 3, Ziemeļamerikā – 2.

+8
0
Atbildēt

0

raimonds_bossltd 15.09.2011. 10.18

to Bet
Pirms kāpt lidmašīnā būtu vēlams iepazīties ar IATA rekomendācijām: “nelidot uz krieviju, neizmantot tās gaisa telpu un nelidot ar krievu lidmašīnām”. Šai gadījuma tika pārkāpti visi trīs ieteikumi.

+7
0
Atbildēt

0

mariam 15.09.2011. 11.40

To, ka Krievija ir pretīga valsts, kurā ilgi, ilgi vēl nekas nemainīsies uz labo pusi, kārtējo reizi nācās pārliecināties pirms dažām dienām pusi nakts pavadot policijas iecirknī (virs durvīm gan vēl uzraksts milicija) Pēterburgā. Lai arī ar tiešu fizisku vardarbību īsti saskarties nenācās, tomēr ņirgāšānās, pazemošana, izspiešana, darbinieku varas apziņa, stulbums, ļaunums, savtīgums – tā tur ir papilnam. Galu galā, lai nebūtu tur jāpavada laiks līdz nākošās dienas pēcpusdienai, nezinot, kā vēl beigsies tad, nācās iesaistīties koruptīvā darījumā, uz ko jau acīmredzot sākumā tie policisti bija arī tēmējuši. Uz jautājumu, ar ko tad viņu policija atšķiras no milicijas, ļauni ņirdzot viņi sacīja, ka nekas.

+5
0
Atbildēt

1

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu