VL-TB/LNNK sarakstos izvēle no žurnālistiem līdz tenoriem • IR.lv

VL-TB/LNNK sarakstos izvēle no žurnālistiem līdz tenoriem

145
Nacionālās apvienības apvienotais logo kongresā. Foto: Jānis Saliņš, F64

Trešdien „Visu Latvijai!”-TB/LNNK valde apstiprināja sarakstus 11.Saeimas vēlēšanām

Žurnālisti, pašreizējie un bijušie Saeimas un pašvaldību deputāti, operdziedātājs, mūziķis un folkloras kopas dalībnieks – tik raiba ir Nacionālās apvienības piedāvātā vēlēšanu liste 11.Saeimas vēlēšanām.

Nacionālā apvienība „Visu Latvijai!”-TB/LNNK valdes sēdē trešdien apstiprināja vēlēšanu sarakstus 11.Saeimas vēlēšanām visos piecos vēlēšanu apgabalos, informē partijas valdes loceklis Jānis Tomels.

Rīgas vēlēšanu apgabala sarakstā ar pirmo numuru startēs pašreizējais Nacionālās apvienības Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Einārs Cilinskis, ar otro numuru – Saeimas deputāts Dzintars Rasnačs. Trešā Rīgas sarakstā ir pedagoģe Ludmila Sočņeva, ceturtais – Jūras akadēmijas pasniedzējs, kādreizējais „Helsinki -86″ aktīvists Konstantīns Pupurs, piektais sarakstā ir publicists un žurnālists Ilmārs Latkovskis.

Vidzemes vēlēšanu apgabalā ar pirmo numuru startēs Nacionālās apvienības līdzpriekšsēdētājs, Saeimas deputāts Raivis Dzintars, otrais – Saeimas deputāts Jānis Dombrava, trešā – „Latvijas Avīzes” žurnāliste Ināra Mūrniece, kurai seko Saulkrastu domes priekšsēdētājs Ervīns Grāvītis un Valmieras domes deputāts Romāns Naudiņš.

Zemgales vēlēšanu apgabalā ar pirmo numuru startēs Saeimas deputāts Imants Parādnieks, otrā ir sociolingviste Vineta Poriņa, trešais būs Rīgas Stradiņa universitātes lektors, politologs Jānis Tomels, ceturtais – bioloģijas doktors Mārtiņš Kālis, piektais – zemnieku saimniecības „Mežcīruļi” īpašnieks un biogāzes ražotājs Juris Cīrulis.

Kurzemes vēlēšanu apgabala līderis būs pašreizējais Saeimas deputāts un bijušais tieslietu ministrs Gaidis Bērziņš, otrais ir uzņēmējs, „Latvijas lepnuma” laureāts Raivis Blumfelds, trešā – Saeimas deputāta palīdze Guntra Riņķe, ceturtais – kādreizējais prezidentes padomnieks nacionālās drošības jautājumos Dzintars Kudums, piektais – tenors Nauris Puntulis.

Latgales vēlēšanu apgabalā ar pirmo numuru startēs Saeimas deputāte Inese Laizāne, otrais – atvaļinātais zemessardzes bataljona komandieris Donāts Valainis, trešā – Rēzeknes augstskolas Inženieru fakultātes dekāne Ērika Teirumnieka, ceturtais – Rēzeknes biznesa inkubatora direktors Māris Igavens, piektais – zvērināts advokāts Jānis Bordāns.

Kandidātu pulkā ir daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki, piemēram, dramaturģe Lelde Stumbre, mācītājs Guntis Kalme, arhitekts Aleksandrs Kiršteins, a/s “SAF Tehnika” padomes loceklis Juris Imaks, Rīgas domes deputāts Dāvis Stalts, brigādes ģenerālis Kārlis Krēsliņš, vīru kopas “Vilki” dalībnieks skolotājs Andris Balcers, bijušais ministrs, izglītības eksperts Normunds Broks, laikraksta „Latvijas Avīze” žurnālists Zigmunds Bekmanis, Latvijas veterinārārstu sekcijas vadītājs Juris Tolpežņikovs un Liepājas Universitātes lektors, mūziķis Juris Pavītols.

 

Komentāri (145)

Vaira Tempele 03.08.2011. 17.33

Un tomeer tendenciozais IR bez uzbraukuma jau pashaa virsrakstaa nevareeja iztikt.
Un kas tad buus juusu miiljajaa Vienotiibaa? Pievilkt “zhurnaalistu un tenoru” sarakstinju no CVK?
Ieva Akuratere – Liepājas teātra studija, 1977, aktrise;
Arvils Ašeradens – Latvijas Universitāte, 1986, ģeogrāfs;
Dzintars Ābiķis – Latvijas Valsts universitāte, 1980, ģeogrāfs,pasniedzējs;
Silva Bendrāte – Latvijas Valsts universitāte, 1979, žurnālistikas specialitāte;
Andris Ceļmalnieks – LVFKI, 1985, fiziskās audzināšanas pasniedzējs;
Ints Dālderis – JVLMA, 1996, mākslas bakalaurs, klarnetes specialitāte;
Ināra Dundure – Latvijas Lauksaimniecības akadēmija, 1978, inženiera – tehnologa kvalifikācija, sabiedriskās ēdināšanas tehnoloģijas un organizācijas specialit.
Sarakstu var turpināt, bet domāju, ka nav vajadzīgs, gribēju tikai uzskatāmi pieraadiit, ka visaas partijaas ir visaadu specialitaashu paarstaavji, nevajag meegjinaat pazemot tikai VL!

+25
-6
Atbildēt

4

    andris902 > Vaira Tempele 03.08.2011. 19.48

    …undertaker3….”nevajag meegjinaat pazemot tikai VL!”…

    …kas Tevi tik ļoti aizskāra un pazemoja?…apkaunojums ir žurnālista profesija, vai mūziķa?…ja Tu tam pievērs uzmanību un Tevi tas satrauc – tad vaina jāmeklē sevī…

    +8
    -7
    Atbildēt

    0

    DruvisKleins > Vaira Tempele 03.08.2011. 21.28

    Cilvēks varbūt ne tā izteicās vai arī varbūt viņam pašam ir kautkādi kompleksi, bet nekādā gadijumā tas nav pazemojoši. Vnk autoram nelabvēlīgi skeptiska nostāja pret VL un to preofesiju pārstāvjiem, pašam iespējas viņam ir kompleksi par to, ka ir žurnālists (vismaz sevi par tādu uzskata)

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    astra_ozo > Vaira Tempele 03.08.2011. 17.43

    vēl jau aizmirsta aktīva V ziedotāja, pensionēta volejbumbas dīdītāja Drēska, kurai par to tika amats kārtējā valsts uzņēmuma padomē…
    Droši vien ka sarakstu var turpināt… :)))))))))

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    lebronj2356 > Vaira Tempele 03.08.2011. 17.54

    Diemžēl, laikam liekas, ka IR.lv objektivitāte ir uz papīra…pēc pēdēja laika konstantiem ”ubraucieniem” VL!, bet nu var piekrist rinķī apkārt – vēlētājs sapratīs par ko balso, turklāt šis kandidātu saraksts ir viennozīmīgi spēcīgāks nekā iepriekšējās vēlēšanās, kad bija ”rāvējslēdzēja princips” !

    +9
    -6
    Atbildēt

    0

dro 03.08.2011. 19.44

IR /Dienai/ vienmēr bijusi fobija pret nacionāļiem. Gribu palīdzēt IR redakcijai:
Ja cilvēku moka kāda no fobijām, viņam vispirms jāatsauc atmiņā notikumi, kas risinājušies agrā bērnībā. Tie var būt pat ļoti dažādi – nokrišana no liela augstuma, slīkšana, iestrēgšana liftā, iespundēšana kādā slēgtā vietā, suņa kodiens u.c.
Ja spēj atrast loģisku pamatojumu pašreizējām neadekvātām izjūtām, tālāk cīņa ar fobiju būs krietni vieglāka:)

+14
-4
Atbildēt

6

    andris902 > dro 03.08.2011. 21.59

    …Ivar…žurnālists dod tēmu…Tev neviens neliedz izteikties!…pats redzi, cik šeit diametrāli pretēji viedokļi…komentētāji ir tie, kas rada atbilstošu fonu…vai tas kādam patīk/nepatīk…tā jau ir katra paša izvēle…:))

    +1
    -5
    Atbildēt

    0

    Agnese Lûse > dro 04.08.2011. 01.58

    Respect,gudri teikts ! :)

    +3
    -6
    Atbildēt

    0

    mary75 > dro 03.08.2011. 23.12

    Manuprāt, visvairāk te tiek kritizēta ZRP, arī V, par ZZS, PLL, SC pat nerunājot, ja kādam te ir fobijas, tad NA biedriem un atbalstītājiem – fobijas no kritikas, un pārlieku sensitīva attieksme pret to.
    Tas ir iekšējas nedrošības simptoms.

    +5
    -8
    Atbildēt

    0

    andris902 > dro 03.08.2011. 23.42

    …Dzeri, Tu arī to pamanīji!…:))

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    Ligiña Doniña > dro 03.08.2011. 21.44

    Naglai uz galvas! —-Ja izdevumu tendenciozitāte ir vērojama un šajā gadījumā “IR”, tad skumji ,ka tomēr izdevums, kas pretendē uz žurnālistiku kā šis, atļaujas fobijas un rēgus. Nu nekādi nevarējām neitrālāk pasniegt šo ziņu. Tā vien liekas ,ka Štokenberg katru mēnesi stipediē IR….

    +7
    -2
    Atbildēt

    0

    Sanšains > dro 03.08.2011. 19.55

    Domāju, ka šo fobiju var iegūt arī vēlāk.

    Ja dikti gribas identificēties, piemēram, ar “The Economist”, “New York Times”, “Wall Street Journal” un “Financial Times” smalko un progresīvo auditoriju un veidotājiem, tad ne to vien apgūsi! :)

    Īstas izpratnes par iespējamo viedokļu daudzveidību arī šajā auditorijā gan trūkst, toties centība atmaksājas, pat ja liek tikai uz vienu, divām kārtīm – šajā gadījumā uz “fobiju pret nacionāļiem”.

    Kā iekš “1984” rakstīja Orvels: “It is intolerable to us that an erroneous thought should exist anywhere in the world, however secret and powerless it may be. “

    +9
    -2
    Atbildēt

    0

buchamona 03.08.2011. 17.38

Nu,kādēļ tādi virsrasti jāliek? :)) VL/ LNNK liestē vismaz ideoloģija nav ” raiba”, atšķirīb no ” lielā brāļa” kandidāta saraksta :). VL/LNNK vēlētājs skaidri un gaiši saprot par kādu politiku balsos nākošajās vēlēšanās. Ja man līdz vēlēšanām nebūs kļuvis konkrēti skaidrs, kas ir Vienotība, vai ZRP – es ar lielu prieku nobalsošu VL/LNNK, par kandidātiem, kuri ir iekļauti Rīgas sarakstā. Ja līdz vēlēšanām Vienotība un ZRP būs tomēr formulējušas savu attieksmi pret tiem, kuri neatzīst okupācijas faktu un tas būs negatīvs- tad ir jādomā, ko darīt :)

+12
-4
Atbildēt

9

    ilmisimo > buchamona 03.08.2011. 19.19

    …— С зелеными вы работать не собираетесь, а остальные партии?

    — Все остается открытым…

    — Вы и с Вису Латвияй готовы работать?

    — Я не вижу в правительстве Вису Латвияй, я не вижу господина Иесалниекса с его высказываниями, а также других [этих] господ близко к местам, где принимаются решения. Потому что с такими взглядами, мне кажется, невозможно работать.

    — Не видите их в правительстве. А в коалиции?

    — В коалиции я не могу себе их представить, честно говоря. Но есть возможность для любой партии при голосовании поддерживать какие-то законопроекты… Кстати, никто не сказал, что именно Партия реформ Затлерса будет в правительстве. Возможно все что угодно……
    http://www.imhoclub.lv/material/u-nas-est-odin-izvestnij-chelovek/c/23980

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 04.08.2011. 08.22

    riņķī apkārt. Kristovskis: piedāvātais moratorijs vēstures jautājumiem liedz vērtēt SC kā kandidātu darbam valdībā /Delfi/
    (

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 03.08.2011. 19.39

    rinķī apkārt. Mūžīgā neziņa?:)

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 03.08.2011. 22.25

    rinķī apkārt. Šodien Panoramā Kalniete un Kristovskis uzstājās pret SC, bet ja nebalsošu par Vienotību, vienalga man.

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    Kaspars Špūle > buchamona 03.08.2011. 19.02

    Kādi vāki – tādi virsraksti.
    ——-
    Perfekti!

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    dro > buchamona 03.08.2011. 22.10

    riņķī apkārt. Pēc manas pārliecības Dombrovskim ar Vilku būtu jāturpina darbs
    ______________________
    Man nav pārliecība, bet simpatijas pret abiem kungiem. Tomēr tādā gadījumā viņiem nevajadzētu klusēt, bet uzstāties pret Jaunupa un Štokija aktivitātēm. Ja viņu aplokā nebūs aitu, arī “lopu aktīvās pastaigas operatora” amats netiks piedāvāts:)

    +6
    -1
    Atbildēt

    0

    buchamona > buchamona 03.08.2011. 22.22

    Dombrovskis savu viedokli šajā jautājumā ir darījis zināmu vairākārt – pat ņemot talkā salīdzinājumu ar Izraēlu :) Taču tas, acīm redzot, ir arī viss ko viņš var izdarīt šajā ziņā un, cepuri nost, viņš arī to dara – ik pa laikam. Es drīzāk brīnos par PS, kādeļ viņi klusē un ļauj te Šokijam pašizpausties Vienotības vārdā?

    +6
    -1
    Atbildēt

    0

    buchamona > buchamona 03.08.2011. 22.01

    Kā pēc – mūžīgā neziņa? Vnk neziņa šobrīd par to, kā rīkošos vēlēšanās, septembrī, bet tā nav mūžība :)
    Pēc manas pārliecības Dombrovskim ar Vilku būtu jāturpina darbs, taču, ja V plāno veidot koalīciju ar SC, tad es nevaru balsot par V, tādēļ vēl neizlēmis arī gaidu, kas notiks tālāk.:)

    +7
    -1
    Atbildēt

    0

    ilmisimo > buchamona 03.08.2011. 17.52

    Nu,kādēļ tādi virsrasti jāliek? :)
    _______________________________________
    Kādi vāki – tādi virsraksti.

    +11
    -2
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu