Brīvdabas džezs un kino • IR.lv

Brīvdabas džezs un kino

3

Ceturtdien, 30. jūnijā 20.00-23.00 Kalnciema kvartālā notiks Saulkrastu džeza festivāla burvīgās brīvdabas džeza gaisotnes izbraukuma sesija.

Programmā:

— Login Trio ar bārdainu džeza standartu vasarīgi jauneklīgām interpretācijām. Sastāvs: Mareks Logins – bungas, Āris Ozols — ģitāra, Toms Poišs — bass.

— Open Jam Session — atvērtais džems visiem džemot pratējiem un gribētājiem !

Piektdien, 1. jūlijā plkst. 21.30 Kalnciema kvartālā brīvdabas kino pasākums sadarbībā ar LTV raidījumu „Kinotēka” un filmu izplatīšanas kompāniju „ACME”. Tiks demonstrēts pozitīvs autorkino vasaras vakaram – brāļu Koenu mākslas filma „Sadedzināt pēc izlasīšanas”. Klātienē būs sastopamas un patāstīs ko interesantu arī raidījuma veidotājas – Dita Rietuma, Daira Āboliņa un Linda Olte. Ieeja bez maksas. Vietu skaits ierobežots! Darbosies Vīnu veikals&kafe.

Brāļi Koeni ir spilgtākais tandēms, kurš mūsdienu kino apspēlē klasisko kinožanru ar pievienotu postmodernisma akcentu. Fargo (1996), Lielais Lebovskis (1998), Cilvēks, kura nebija (2001) ir tikai dažas no Koenu ekcentrisko, ironisko un bieži brutālo filmu klāsta, kas jau kļuvušas par kulta filmām.

Melnajā spiegu komēdijā Sadedzināt pēc izlasīšanas disks ar CIP aģenta (Džons Malkovičs) atmiņu pierakstu nonāk naudkārīgu fitnesa centra darbinieku (Breds Pits, Koenu aktrise Frēnsisa Makdormanda) rokās. Ne viss rit tik gludi, kā plānots…

Nākamais tirdziņš ceturtdien, 7. jūlijā – dabīgā kosmētika un skaistumrecepšu  īzmēģināšana uz vietas, kā arī svaigi sezonas dārzeņi, ogas, jauni sieri, pastētes un zivis.

 

Komentāri (3)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu