Goran Gora Kalnciema ielas kvartālā • IR.lv

Goran Gora Kalnciema ielas kvartālā

19

Vasaras sezonā zemnieku un amatnieku tirdziņi notiek katras otrās ceturtdienas vakaros no 16.00-20.00, kam vakarā seko bezmaksas brīvdabas koncerti. Tuvākie tirdziņu datumi: 16. jūnijā, 22. jūnijā (ielīgošanas pasākums kopā ar Alsungas suitu sievām), 7. jūlijs, 21. jūlijs. 

Tirdziņos pieejami svaigi Latvijā audzēti eko dārzeņi un salāti, garšaugi podiņos, sidrabjēra burgeri, mājas pesto, lauku maize un uz Līgo tirdziņu būs arī vietējās zemenes un kartupelīši. Savukārt, amatnieku un rokdarbnieku sadaļā ļoti pieprasīti ir bērnu un pieaugušo apģērbi, skaistumeļļas, lietotas skaņu plates, grāmatas un citi labumi. Katrā tirdziņā piedalās aptuveni 100 dalībnieku, no kuriem daļa strādā arī kā āra kafejnīcas.

Visi tie, kam interesē velosipēdu kustība, kultūra un estētika, ir gaidīti nākamajā tirdziņā ceturtdien, 16. jūnijā, kur savienosies ievērojamāko velo cienītāju spēki un idejas, būs priekšnesumi un izdevīgi piedāvājumi, kā arī jauni dalībnieki pārtikas un amata meistaru sadaļās.

9. jūnijā plkst. 20.30 notiks „Goran Gora” brīvdabas akustiskais koncerts. Ieeja bez maksas.

No 11. jūnija Kalnciema kvartāla Vīnu veikalā un Izstāžu mājā būs apskatāma slavenā fotogrāfa Jāņa Deinata izstāde „Ballītes noformējums (Paliek VII)”, kas ir paša autora izvēlētu darbu kolekcija. Izstāde apskatāma līdz 11. jūlijam katru dienu no 16.00-22.00, izņemot svētdienas.

16. jūnija koncerts pēc velo tirdziņa būs pozitīvu deju ritmu vakars kopā ar Miksmāsteriem AG&Raiti, uzstāsies – Roberts Gobziņš.

17. jūnijā plkst. 21.00 – brīvdabas kino pasākums sadarbībā ar LTV raidījumu „Kinotēka” un filmu izplatīšanas kompāniju „ACME”. Tiks demonstrēts pozitīvs autorkino vasaras vakaram – brāļu Koenu mākslas filma „Sadedzināt pēc izlasīšanas”. Ieeja bez maksas. Vietu skaits ierobežots.

Komentāri (19)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu