"Delna" ceturtdien aicina uz piketu pie Saeimas • IR.lv

“Delna” ceturtdien aicina uz piketu pie Saeimas

9
Foto: Inga Nestere, F64

Sabiedriskā organizācija aicina protestēt pret oligarhu varu un Latvijas nozagšanu

Sabiedrība par atklātību “Delna” ceturtdien aicina iedzīvotājus protestēt pret oligarhu varu un Latvijas nozagšanu, iestājoties par tiesisku valsti un stipru KNAB, teikts organizācijas paziņojumā.

“Delna” uzskata, ka ikvienam savu attieksmi pret oligarhiem, korupciju un meliem nekavējoties jādara zināmu politiķiem. Tas ir svarīgi, jo 10.Saeima vēl var iecelt gan oligarhu prezidentu, gan veikt izmaiņas jebkurā likumā. Šī Saeima, kuras mandāts ir apšaubīts, var pat grozīt Satversmi.

Pie Saeimas aicināts nākt katrs, kurš nav apmierināts ar to, ka lēmumi Latvijā tiek pieņemti dažu cilvēku interesēs, ka ar nekompetentu vadītāju tiek kavēts KNAB darbs un nevar strādāt citas tiesībsargājošās iestādes. Akcijas dalībnieki aicināti ierasties uz piketu ar savu ziņu negodīgiem, vienaldzīgiem un bezatbildīgiem politiķiem.

Akcijas laikā “Delna” kopā ar citiem pretkorupcijas ekspertiem Saeimai iesniegs programmu oligarhu varas un korupcijas mazināšanai valstī.

Pikets notiks ceturtdien, 2.jūnijā pie Saeimas ēkas pulksten 8.30. Tā organizēšanai aicināti pieteikties arī brīvprātīgie.

 

Komentāri (9)

andrisskrastins 30.05.2011. 17.54

Mēs tur būsim!

+10
0
Atbildēt

0

ltvpanorama 30.05.2011. 19.30

grūti..darba laiks,bet ja varēšu,tad izraušos un būšu!

+4
0
Atbildēt

0

kkristaps 30.05.2011. 22.23

Atbalstu.

+3
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu