Divi Ropažu novada domes deputāti nolikuši pilnvaras • IR.lv

Divi Ropažu novada domes deputāti nolikuši pilnvaras

27
Mandātu nolikušais Ropažu domes deputāts Alens Turkupols (Saskaņas centrs). Foto: Gints Ivuškāns, F64

Opozīcijā bijušie tautas kalpi skaidro, ka nespēj sadarboties ar pārējiem deputātiem

Divi Ropažu novada domes deputāti Alens Turkupols (Saskaņas centrs) un Elmārs Kozlovskis (“”Visu Latvijai!”- TB/LNNK”) pirms termiņa nolikuši savas pilnvaras, aģentūrai BNS pastāstīja Ropažu novada pašvaldības pārstāvis Sergejs Bižāns.

Abi deputāti darbojās Ropažu novada domes opozīcijā un savu rīcību pamato arī ar nespēju sadarboties ar pārējiem deputātiem.

Kozlovskis kā iemeslu deputāta mandāta nolikšanai min to, ka vēlētāji no viņa gaidīja aktīvāku darbību, ko viņš nespēja nodrošināt, līdz ar to viņa politiskā bezatbildība graujot partiju apvienības “”Visu Latvijai!”-TB/LNNK” popularitātes reitingu. “Ir nepārtraukts iedzīvotāju spiediens, ka netiek darīts tā, kā vajadzētu. Pašvaldībā netiek pārstāvētas sabiedrības intereses. Dažu cilvēku intereses tiek virzītas un spriestas, un balsojumā tas publiskais sabiedrības viedoklis un intereses neko daudz netiek ņemtas vērā,” norādīja Kozlovskis.

Savukārt Turkupols sava deputāta mandāta nolikšanu skaidro ar to, ka viņu neapmierina Ropažu pašvaldības vadības darbs. “Nav nekādas sadarbības. Ja tu esi opozīcijā, tu neesi nekas. Tu vari piedāvāt superpiedāvājumus novada attīstības labā, bet tas netiks ņemts vērā tikai tāpēc, ka tu esi opozīcijas deputāts,” viņš sacīja.

Gan Kozlovskis, gan Turkupols Ropažu novada pašvaldībā nav strādājuši un bijuši tikai Ropažu novada domes deputāti. Kozlovskis šajā sasaukumā ir darbojies Attīstības komitejā un Dzīvokļu komisijā, savukārt Turkupols darbojās Sociālo jautājumu komitejā.

Lēmumu izbeigt abu deputātu pilnvaras pirms termiņa pieņēma Ropažu novada dome 9.maijā. Atklātā balsojumā piedalījās 13 no 15 deputātiem.

Komentāri (27)

dace_ampermane 17.05.2011. 07.51

Komunistu paradumi dziļi mums kaulos nogūlušies, graždaņe.

0
0
Atbildēt

0

Andra Tallija 16.05.2011. 23.25

Domes opozīcijā bija tika Turkupols.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu