Zaļā nakts radio pagrabos • IR.lv

Zaļā nakts radio pagrabos

16

Šogad 14. maijā Muzeju nakts pārsteigs ar vērienīgu muzikālu notikumu “Tuborg Green Night”, kas norisināsies “Radio 101” studijas pagrabos zem viesnīcas “Latvija”. 

Pasākumā uz galvenās skatuves kāps virkne iecienītu un zināmu grupu, kā arī jaunas un daudzsološas apvienības, par kurām daudz dzirdēsim nākotnē. Atsevišķa zona tiks veltīta “Radio 101” vērienīgās Latvijas tūres noslēgumam, bet pārējās zonās apmeklētājus izklaidēs “Tuborg” bārmeņi un meitenes ar UV krāsu šovu. 

Uz galvenās skatuves koncertā uzstāsies publikas iecienītie un reti koncertējošie “Satellites LV”, dziesminieks Goran Gora ar pavadošo grupu “The Yrs”, grupa “Laime pilnīga”, kā arī jaunie, mūzikas kritiķu pamanītie mākslinieki “Strong Mint” un “Lie Lie Sister”. 

Lielo Latvijas tūri “Radio 101” noslēgs tieši Muzeju naktī, kad kopā ar aktīvāko Muzeju nakts publiku jumtu noraus pasākumā “Tuborg Green Night”! No plkst. 22.00 četras “Radio 101” ētera personības – Toms Grēviņš, Eduards Švāns, Artis Volfs un Egons Reiters – kļūs par galvenās Muzeju nakts deju grīdas pavēlniekiem. Tāpēc pasākuma norises vieta nav izvēlēta nejauši – pašā Rīgas sirdī – „Radio 101” studijas pagrabos, tieši zem viesnīcas “Latvija”.

Līdztekus muzikālās programmas baudīšanai “Tuborg Green Night” aicinās apmeklētājus pašiem kļūt par spilgtiem Rīgas Muzeju nakts eksponātiem. Pārvērtībās tiks izmantotas speciālās ultravioleto staru gaismā redzamās ķermeņa krāsas un dažādi mirdzoši aksesuāri. 

Ieeja “Tuborg Green Night” no plkst. 22.00. Biļetes varēs iegādāties pie ieejas pirms pasākuma (ieeja no Brīvības un Elizabetes ielas puses). Cena – no Ls 3. “Tuborg GreenPass” klienti var izmantot arī programmā uzkrātos punktus.

Komentāri (16)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu