Endziņš LTRK vēlas piesaistīt 3000 biedru • IR.lv

Endziņš LTRK vēlas piesaistīt 3000 biedru

24
LTRK priekšsēdētājs Jānis Endziņš. Foto: Lita Krone, LETA

Precīzs plāns, kā realizēt ieceri, vēl nav gatavs

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) darīs visu iespējamo, lai trīs gados kameras biedru skaits būtu tikpat liels kā Igaunijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā, proti, 3000 biedru, sacījis LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, vēsta aģentūra LETA.

Viņš sacīja, ka tas ir mērķis, ko kamera vēlas sasniegt, bet precīzs plāns, kā to paveikt, vēl tiek izstrādāts. “Domāju, ka tas ir īstenojams. Tāpēc arī turpināsim izstrādāt pakalpojumu klāstu biedriem, lai viņiem dalība kamerā kaut ko sniegtu, piemēram, apmācības, atlaides utt.,” uzsvēra Endziņš.

LTRK vadītājs norādīja, ka kamera iepriekšējos trīs gadus vairāk nodarbojās ar uzņēmēju interešu lobēšanu valdībā un mazāk pievērsās biedru ikdienas nepieciešamībām, tāpēc nākamos trijos gados LTRK saglabās lobija virzienu, bet rūpīgi arī strādās pie tā, lai kameras biedri saņemtu reālu palīdzību. “Pat ja kameras potenciālajiem biedriem neinteresē lobija lietas, viņiem jāapzinās, ka dalībai kamerā ir ekonomisks ieguvums. Dalība LTRK varētu būt kā atlaižu karte ar dažādiem interesantiem bonusiem saimnieciskai darbībai,” norādīja Endziņš.

Iepriekšējā LTRK valdes priekšsēdētāja Žaneta Jaunzeme-Grende amatu pametusi, jo uzskatīja, ka Latvijas uzņēmēji nav vēlējušies iesaistīties kameras biedru lokā. LTRK padome Endziņu par kameras valdes priekšsēdētāju ievēlēja šā gada 30.martā. Līdz tam Endziņš pildīja LTRK valdes locekļa un juridiskā direktora pienākumus.

 

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu